IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:49
poszukiwałam ostatnio nowego phona i odkryłam, ze wizualnie LG jest na
prawdę "wymiatające" :>
czy ktoś ma? i jakie wrażenia?

Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:59
      osobiscie nie mialem jeszcze stycznosci z LG. ale z obserwacji wiem, ze firma ta
      (obok Sharpa i w pewnym sensie Samsunga) nalezy do swoistej "nowej fali",
      dynamicznie rozwijajacych sie producentow telefonow, stawiajacych na jakosc, a
      nie na ilość modeli (jak... wiadomo kto).

Sharpy czy LG maja bogate wyposazenie, ladne wyswietlacze, nowoczesna
      elektronike. Oczywiscie musi minac troche czasu, zanim stana sie popularne. Poki
      skupia sie na robieniu dobrych telefonow, a nie na lansowaniu sie, mają szanse
      na sukces, w koncu Siemens jest do odstrzału a ktoś musi zająć jego miejsce....
      • Gość: myszz Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:10
        stylistycznie są bardzo ładne, nie wiem jak dalej, ale podobają mi się
        • Gość: joasia Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:48
          Ja zafundowałam sobie wypasiony model LG. Telefon jest super, robi świetne
          zdjęcia i ma bardzo dużo fajnych funkcji. Jest też dosyć prosty w obsłudze. Mi
          zależało na puderniczce, Motki czy Samsungi a nawet Nokie w porównaniu
          cena/jakość wypadają słabo. Robiłam przegląd i LG wypadło najlepiej pod
          względem jakość, wygląd, cena. Nie zastanawiaj się, jak kupisz nie pożałujesz!!!
          • Gość: blq Re: LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:00
            "Motki czy Samsungi a nawet Nokie w porównaniu
            > cena/jakość wypadają słabo"

Z postu wynika, że Nokie wypadają lepiej w "cena/jakość" aniżeli Motorole i
            Samsungi. To niestety jest nieprawda. Co oferują "puderniczki" Nokii? Bardzo
            niewiele, lub bardzo drogo. W Motkach czy Samsungach jest dużo lepiej.

LG nie znam na tyle, by stwierdzic czy są lepsze niż Motorola lub Samsung, z
            pewnością są lepsze niż Nokia, ale to dziś znaczy tyle, co nic. Każdy jest dziś
            lepszy od Nokii, a jeśli nawet nie (od niektórych modeli), to na pewno tańszy.
            • Gość: joasia Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:06
              Generalnie to chodziło mi o to, że te trzy marki które wymieniłam oferują za
              większą cenę słabsze telefony niż te z wyższej półki LG, które są i o wiele
              lepsze (porównywałam parametry, wygląd) i tańsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka