Gość: myszz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:49 poszukiwałam ostatnio nowego phona i odkryłam, ze wizualnie LG jest na prawdę "wymiatające" :> czy ktoś ma? i jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:59 osobiscie nie mialem jeszcze stycznosci z LG. ale z obserwacji wiem, ze firma ta (obok Sharpa i w pewnym sensie Samsunga) nalezy do swoistej "nowej fali", dynamicznie rozwijajacych sie producentow telefonow, stawiajacych na jakosc, a nie na ilość modeli (jak... wiadomo kto). Sharpy czy LG maja bogate wyposazenie, ladne wyswietlacze, nowoczesna elektronike. Oczywiscie musi minac troche czasu, zanim stana sie popularne. Poki skupia sie na robieniu dobrych telefonow, a nie na lansowaniu sie, mają szanse na sukces, w koncu Siemens jest do odstrzału a ktoś musi zająć jego miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:10 stylistycznie są bardzo ładne, nie wiem jak dalej, ale podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:48 Ja zafundowałam sobie wypasiony model LG. Telefon jest super, robi świetne zdjęcia i ma bardzo dużo fajnych funkcji. Jest też dosyć prosty w obsłudze. Mi zależało na puderniczce, Motki czy Samsungi a nawet Nokie w porównaniu cena/jakość wypadają słabo. Robiłam przegląd i LG wypadło najlepiej pod względem jakość, wygląd, cena. Nie zastanawiaj się, jak kupisz nie pożałujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:00 "Motki czy Samsungi a nawet Nokie w porównaniu > cena/jakość wypadają słabo" Z postu wynika, że Nokie wypadają lepiej w "cena/jakość" aniżeli Motorole i Samsungi. To niestety jest nieprawda. Co oferują "puderniczki" Nokii? Bardzo niewiele, lub bardzo drogo. W Motkach czy Samsungach jest dużo lepiej. LG nie znam na tyle, by stwierdzic czy są lepsze niż Motorola lub Samsung, z pewnością są lepsze niż Nokia, ale to dziś znaczy tyle, co nic. Każdy jest dziś lepszy od Nokii, a jeśli nawet nie (od niektórych modeli), to na pewno tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: LG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:06 Generalnie to chodziło mi o to, że te trzy marki które wymieniłam oferują za większą cenę słabsze telefony niż te z wyższej półki LG, które są i o wiele lepsze (porównywałam parametry, wygląd) i tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś