sunrise79 28.06.05, 18:50 czy ktoś ma? co mozna powiedziec na jego temat? Ewentualnie czy lepszy Siemens CX70 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Sony Ericsson K700i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:24 dobry telefon multimedialny, ma wszystko co potrzeba (może poza kartami pamięci) jeśli kosztuje mniej, niż się nazywa - nic, tylko kupować :) (na abonament też dobra rzecz!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: Sony Ericsson K700i IP: *.inter / *.inter-c.pl 28.06.05, 21:25 a moge wiedziec ile ma pamieci bo zdaje sie ze ma odtwarzac mp3, ile plikow do niego wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Sony Ericsson K700i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:34 40MB, czyli wchodzi około 8-12 piosenek. Niby starcza (na "zajezdzanie" nowości) ale w dłuższą podróż to o wiele za mało. Wiem, bo na swoim fonie mam 128MB i to jest w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Sony Ericsson K700i 29.06.05, 11:52 a czy oplaca sie kupic ww telefon nowy w Niemczech czy taniej jak sie poszpera na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Sony Ericsson K700i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:55 Poszperać i natrafić na okazje można zarówno na allegro jak i w Niemczech. To zalezy, jak i gdzie chcesz w DE kupić ten telefon. Jeśli nie przeszkadza Ci brak PL menu (lub cena jest tak niska, że nadal opłaca się wgrać w kraju) to szukaj w Niemczech - wiem że niektóre modele SE są tam tańsze. Uważaj też na simlock, bo nie ściągniesz go domowym sposobem, a ściąganie smartclipem itp w serwisie to zawsze dodatkowe koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Sony Ericsson K700i 29.06.05, 12:06 Znajomy kupil w Niemczech nowego Siemensa CX70 z polskim menu i bez simlocka za ok 130 Euro,wiec chyba calkiem niezle. TEn Sony Ericsson tez ma podobno polskie menu,nie wiem jak sie przedstawia sprawa simlocka. Tylko mam problem ktory z nich wybrac, do tej pory siedzialam tylko w Siemensach,ale chetnie przerzuciłabym sie teraz na cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Sony Ericsson K700i 29.06.05, 12:12 130€ za cx70 to żadna rewelacja... właśnie widzę używanego na allegro za 430zł - nówki z gwarancją 2 lata - poniżej 500. A w kwestii wyboru k700-cx70: SE jest sporo lepszym telefonem (mp3, lepszy wyświetlacz, 4 razy więcej pamięci, lepszy aparat cyfrowy), jest też telefonem o ok 150zł droższym. Tak więc współczynnik cena/możliwości oba fony mają moim zdaniem takie same - z lekkim wskazaniem na k700i. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Sony Ericsson K700i 29.06.05, 12:20 dzięki a moze wiesz cos jeszcze a propo glosnosci dzwonków,jakie sa w SE? Teraz mam Siemensa S55 i w glosnym otoczeniu polifonii nie słychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Sony Ericsson K700i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:03 ogolnie w każdym telefonie polifonia jest cichsza niż mono (to raczej złudzenie i taki czysto fizyczny aspekt, coś jak metal wydaje się zimniejszy niż drewno o tej samej temperaturze) - po prostu skomplikowane dźwięki polifonii mieszają się łatwiej z dzwiękami z otoczenia. jak to się zwie... interferencja? nie pamiętam, fizyke miałem ostatni raz 9 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Sony Ericsson K700i 29.06.05, 16:31 ma sie rozumiec ze poli jest cichsza niz mono,ale wśród tych poli są tez cichsze i głośniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Sony Ericsson K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:58 SE mają bardzo nietrwałe joysticki, a obudowa skrzypi przy naciskaniu :(. Już miałem go wziąć przy przedłużaniu umowy, ale skusiłem się na dwukrotnie droższą Motorolę V547. I nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: kamil 29.06.05, 14:53 no to mi namieszałeś ;-) w starym siemensie s55 juz po 3 mcach zaczeły odpadac klawisze,wiec teraz szukam telefonu w miare trwałego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Sony Ericsson K700i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:05 > SE mają bardzo nietrwałe joysticki, a obudowa skrzypi przy naciskaniu :(. Już > miałem go wziąć przy przedłużaniu umowy, ale skusiłem się na dwukrotnie droższą > Motorolę V547. I nie żałuję. oj namieszales, namieszales. Motorola v547 (tu się zgodzę, bardzo udany model) na pewno nie jest dwa razy droższa od k700i!!!!! I to w żadnym abonamencie ani na aukcji! Wręcz przeciwnie, jest sporo tańsza.... miałeś pewnie na myśli inny SE - tańszy i tandetniej wykonany.... Odpowiedz Link Zgłoś