Gość: aga IP: *.btk.net.pl 04.08.05, 22:02 witam! mam jedno pytanie.....otoz czy w simensie s55 jest taka mozliwosc aby codziennie o okreslonej porze wlqczal sie alarm? jakos nie moge dojsc do tego......prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uncledonken Re: pytanie o simensa s55 04.08.05, 22:10 menu>dodatki>budzik klikasz "zmień", wybierasz godzine po czym przechodzisz na dni tygodnia i zaznaczasz wszystkie kostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pytanie o simensa s55 IP: *.btk.net.pl 04.08.05, 22:16 no to wiem jezeli chodzi o budzik:D.....tylko ze chodzilo mi o takie przypomnienia procz budzika.....wiesz np budzik sobie nastwiam na ktora tam chce i oprocz tego na inna godzine przypomnienie.....bo tak wlasnie potrzebuje....a tak to bede musiala caly czas zmieniac godzine:( Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: pytanie o simensa s55 04.08.05, 22:46 dodatki>terminy ustawiasz godzine terminu i powtórzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pytanie o simensa s55 IP: *.btk.net.pl 04.08.05, 22:57 wielkie dzieki za pomoc:* Odpowiedz Link Zgłoś