Gość: M:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:18 Czy ktoś wie, jak ustawić w tym telefonie czasową blokadę klawiatury? Jest to dla mnie ważne. dzięki z góry za poradę :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq lewy klawisz programowy, a potem * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius www.nokia.pl się kłania 09.08.05, 15:24 :p a konkretniej to: nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6600_UG_pl.pdf a jeszcze konkretniej to moim zdaniem, ten telefon nie daje takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Nokia 6600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:24 w standardzie jest czasowa blokada klawiatury ale minimalny czas po jakim sie fon blokuje to 1 min. Znajduje sie w MENU w pozycji USTAWIENIA -> ZABEZPIECZENIA ( to tak z grubsza po drodze moga byc jeszcze inne pozycje menu - jade z pamieci ) i tam jest CZAS DO AUTOBLOKADY. Mozna tam tez ustawic kod na blokade. Lepsze jest dogranie jakiejs aplikacji ja uzywam AUTOLOCK i tam mozemy ustawic blokade juz po 1 sek i fon blokuje sie zawsze nawet bedac w jakiejs aplikacji gdy jej nie wylaczymy a nie uzywamy fona. Ja w 6670 (wczesniej w 6600) mam tak ze autolock mam na 30 sek. a po 5 minutach standardowa automatyczna blokada z kodem na odblokowanie ;-))) i dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nokia 6600 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:01 Cześć. A gdzie można zdobyć taki programik do blokowania klawiatury ? Pozdrawiam - Ania Odpowiedz Link Zgłoś