Gość: auch IP: *.vlan.euronet.net.pl 17.09.05, 15:22 Kiedy prubuje zrzucić jakąś aplikacje do telefonu w java to na telefonie pisze -odrzucił dla czego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: auch Re: Problem z JAVA w Sagem my x5 2v IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.09.05, 10:47 dodam jeszce ze innym programem wogóle niechce wgrywac na ten telefon plików jar czy to moze byc zalezne od rodzaju na jaki telefon zostala przygotowana gra? Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Problem z JAVA w Sagem my x5 2v 18.09.05, 11:52 jeżeli wgrywasz przez irde to masz podobnie jak u mnie problemy, po prostu irdą nie wgrasz javy (ponoć producent tym ograniczeniem chroni prawa autorskie), najprawdopodobniej dopiero kablem jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r a jekiego uzwywacie programu? 19.09.05, 08:34 ja mam ten z planet sagem "my pictures and sounds" i tma nie ma mozliwosci sciagniecia gier, sagem oferuje tylko przez wap w komorce, a ja tak nie chce bo to wydawanie kasy, jakiego uzywacie programu do sciagania gier z netu? (USB) Odpowiedz Link Zgłoś