Dodaj do ulubionych

K700i Yes or Not?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:58
Czy K700i jest dobrym telefonem, jakie macie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • pavv3l Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:00
      dziewczyno juz nie mowie zebys uzywala wyszukiwarki,ale chociaz przejrzyj
      pierwsza strone tego forum,zaloze sie ze znajdziesz przynajmniej 5 watkow o tym
      telefonie!

ale znaj moje dobre serce: jest dobrym
      • yavorius Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:05
        pavv3l napisał:

> ...ale chociaz przejrzyj
        > pierwsza strone tego forum,zaloze sie ze znajdziesz przynajmniej 5 watkow o
        > tym telefonie!

Ja znalazłem dziewięć, i apeluję: ułatwiajcie sami sobie pisanie na forum,
        poszukajcie najpierw w wyszukiwarce.
    • sunrise79 Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:43
      Telefon ciekawy,ładna grafika,dobry aparat foto (jak na telefon kom).
      Jedyny minus jaki do tej pory zauważyłam to bateria-trzyma koszmarnie krótko.
      Jezeli bawisz sie w słuchanie radia,mp3 lub zdjecia to przygotuj sie na
      ładowanie tel codziennie,przy mało intensywnym użytkowaniu trzeba i tak ładowac
      co ok 3 dni. I bez ładowarki sie nigdzie nie ruszysz.
      ps.mi sie marzy K750i ale jeszcze nie ta cena
      • blq Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 14:02
        ja za minus uznałbym prędzej zle rozwiązaną metodę ładowania mp3 na telefon (a
        raczej powolny ich transfer)

natomiast bateria przy oszczednym uzywaniu trzyma spokojnie 4 dni. jesli u
        Ciebie jest 3, to albo masz starą baterię li-jonową (a nie polimerową), albo
        masz opcje powłączane na "żarcie" baterii (np nie-oszczedne podswietlanie,
        włączony non-stop bluetooth itp).

PS. nie ma na swiecie telefonu, ktory pociagnalby dluzej niz dzien przy
        maksymalnej eksploatacji aparatem, mp3 i radiem. k700 i tak tu sie niezle
        sprawuje, mozna na nim bez przerwy sluchac mp3 przez ponad 10 godzin. a taki
        siemens sl45 dawał rade okolo 6 godzin... motorole - 8 godzin srednio.
        • sunrise79 Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 14:15
          Baterie mam rzeczywiscie Li-Ion 3,6V ,ale tel ustawiony jest na max oszczedzanie
          energii,blue i irda włączany tylko w razie potrzeby. I nigdy nie udało sie
          wytrzymac dłuzej niz 3 dni,widocznie to rzeczywiscie wina barerii bedzie.
          Co do transferu,zgadzam sie z tym. Do komunikacji z kompem używam łacza
          Irda-usb, czy na bluetoothu rzeczywiscie byłoby szybciej? (teoretycznie
          słyszałam ze tak,ale nigdy nie miałam okazji sie przekonac)
          pzdr
          • blq Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 18:43
            jonówka bateria w tym telefonie to niestety porażka. polimer jest o wiele lepszy.

co do irdy, to transfer jest wolny, ale przez bluetooth lub kabel USB duzo
            szybciej nie jest. bt jest wygodniejszy, ale to jego glowna zaleta, nie prędkość.
    • cassani oł NOŁŁŁŁŁ 20.09.05, 14:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29273015&a=29293764
      • blq bzdura, tylko tyle powiem. 20.09.05, 18:45
        Nokia jest zapozniona technicznie o 2 lata (nie licząc super-drogich tel z
        symbianem) a jakość jej plastiku i wyswietlaczy jest poniżej krytyki.

O wieszającym się k700 nie słyszalem. Owszem, o siemensach, nawet motorolach.
        Ale o k700 - nigdy. Wiec albo łżesz, albo masz pecha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka