Gość: agatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:58 Czy K700i jest dobrym telefonem, jakie macie doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavv3l Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:00 dziewczyno juz nie mowie zebys uzywala wyszukiwarki,ale chociaz przejrzyj pierwsza strone tego forum,zaloze sie ze znajdziesz przynajmniej 5 watkow o tym telefonie! ale znaj moje dobre serce: jest dobrym Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:05 pavv3l napisał: > ...ale chociaz przejrzyj > pierwsza strone tego forum,zaloze sie ze znajdziesz przynajmniej 5 watkow o > tym telefonie! Ja znalazłem dziewięć, i apeluję: ułatwiajcie sami sobie pisanie na forum, poszukajcie najpierw w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 13:43 Telefon ciekawy,ładna grafika,dobry aparat foto (jak na telefon kom). Jedyny minus jaki do tej pory zauważyłam to bateria-trzyma koszmarnie krótko. Jezeli bawisz sie w słuchanie radia,mp3 lub zdjecia to przygotuj sie na ładowanie tel codziennie,przy mało intensywnym użytkowaniu trzeba i tak ładowac co ok 3 dni. I bez ładowarki sie nigdzie nie ruszysz. ps.mi sie marzy K750i ale jeszcze nie ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 14:02 ja za minus uznałbym prędzej zle rozwiązaną metodę ładowania mp3 na telefon (a raczej powolny ich transfer) natomiast bateria przy oszczednym uzywaniu trzyma spokojnie 4 dni. jesli u Ciebie jest 3, to albo masz starą baterię li-jonową (a nie polimerową), albo masz opcje powłączane na "żarcie" baterii (np nie-oszczedne podswietlanie, włączony non-stop bluetooth itp). PS. nie ma na swiecie telefonu, ktory pociagnalby dluzej niz dzien przy maksymalnej eksploatacji aparatem, mp3 i radiem. k700 i tak tu sie niezle sprawuje, mozna na nim bez przerwy sluchac mp3 przez ponad 10 godzin. a taki siemens sl45 dawał rade okolo 6 godzin... motorole - 8 godzin srednio. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 14:15 Baterie mam rzeczywiscie Li-Ion 3,6V ,ale tel ustawiony jest na max oszczedzanie energii,blue i irda włączany tylko w razie potrzeby. I nigdy nie udało sie wytrzymac dłuzej niz 3 dni,widocznie to rzeczywiscie wina barerii bedzie. Co do transferu,zgadzam sie z tym. Do komunikacji z kompem używam łacza Irda-usb, czy na bluetoothu rzeczywiscie byłoby szybciej? (teoretycznie słyszałam ze tak,ale nigdy nie miałam okazji sie przekonac) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: K700i Yes or Not? 20.09.05, 18:43 jonówka bateria w tym telefonie to niestety porażka. polimer jest o wiele lepszy. co do irdy, to transfer jest wolny, ale przez bluetooth lub kabel USB duzo szybciej nie jest. bt jest wygodniejszy, ale to jego glowna zaleta, nie prędkość. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oł NOŁŁŁŁŁ 20.09.05, 14:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29273015&a=29293764 Odpowiedz Link Zgłoś
blq bzdura, tylko tyle powiem. 20.09.05, 18:45 Nokia jest zapozniona technicznie o 2 lata (nie licząc super-drogich tel z symbianem) a jakość jej plastiku i wyswietlaczy jest poniżej krytyki. O wieszającym się k700 nie słyszalem. Owszem, o siemensach, nawet motorolach. Ale o k700 - nigdy. Wiec albo łżesz, albo masz pecha. Odpowiedz Link Zgłoś