Dodaj do ulubionych

Motorola V3

IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 28.09.05, 23:37
Co myślicie o tym telefonie.Może coś innego byście wybrali?
Obserwuj wątek
    • blq Re: Motorola V3 29.09.05, 00:03
      myslimy, ze jest wielki (choc płaski), lanserski, no a przede wszystkim - ma te
      same funkcje co v500, tylko jest dwa razy droższy. Nie ma sensu przeplacac, więc:

- albo kupujesz telefon moto v500, o takich samych mozliwosciach płacąc 2 razy
      mniej;
      - albo dajesz te 1000zł kupując motorolę v635, dostając naprawde nowoczesny i
      potężny sprzęt.
    • uncledonken Re: Motorola V3 29.09.05, 00:10
      jak na mój gust, brzydaj

cienki jakiś a potem zgrubienie,

to tylko nowa obudowa a cena jak u nokii...
      • Gość: torbacz Re: Motorola V3 IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 29.09.05, 00:14
        Dzięki za odpowiedzi.Szczerze mówiąc on mi się też nie podoba.Znajomy kazał mi
        się spytać co inni myślą o tym brzydalu.
        • Gość: Magda Re: Motorola V3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:22
          No pewnie że be. Specjaliści od siedmiu boleści.
          Nie to ładne co ładne a co się komu podoba.
          Z tym telefonem to zrobił się jakiś chocholi taniec - co mnie i innych
          posiadaczy obchodzi czy on podoba się blq czy nie- ma podobać się mnie.
          I nie próbujcie mi wciskać że niebieski jest bardziej trendy od zielonego bo to
          wasza indywidualna ocena (często zawistna).
          • kpiarz Re: Motorola V3 29.09.05, 11:25
            Gość portalu: Magda napisał(a):
            > No pewnie że be. Specjaliści od siedmiu boleści.

Pomogłaś komukolwiek na tym forum? Bo z tego co kojarzę, to tylko obrażasz
            innych.

##
            > co mnie i innych
            > posiadaczy obchodzi czy on podoba się blq czy nie- ma podobać się mnie.

Skoro Cię to nie obchodzi - nie dyskutuj na ten temat. Zapytano co sądzimy,
            mamy prawo odpowiedzieć.

##
            > I nie próbujcie mi wciskać że niebieski jest bardziej trendy od zielonego bo
            to wasza indywidualna ocena (często zawistna).

Rrrrrrrotfl, jesteśmy zawistni że masz coś zielonego :)))
          • yavorius Szanowna Magdo 29.09.05, 11:27
            Padło pytanie, więc Blq udzielił odpowiedzi. A że jest on tutaj największym
            fachowcem, więc się nie dziw, że ludzie bardzo często biorą jego zdanie pod
            uwagę.

Dziękuję za uwagę.
          • blq Magdo.... 29.09.05, 12:00
            1. Jesli znasz lepszych specjalistów to z chęcią i ja ich poznam. Ci, ktorych ja
            cenię (obiektywnie - najlepsi fachowcy od Motoroli w Polsce, bo za takich chyba
            trzeba uważać autorów SOFTU do tejże) mają takie samo zdanie jak ja: przerost
            ceny nad możliwościami. Chcesz płacić za metal, zamiast za funkcje - a płać
            sobie. Tylko nie rób przy tym scen, nie obrażaj innych.

2. Zawiść? Ja mam być zawistny? Miałem SX1, motke v980, a925, mpx200, SE s700,
            mam k700, wszystkie te telefony biją na głowe Twoją motkę... s700 nawet jest
            droższy (ta cecha chyba bardziej do Ciebie przemawia niż funkcje, prawda?)

wiec gdzie tu miejsce na zawiść? raczej współczucie....

3. Sama chyba przyznasz, ze wchodzisz tu tylko po to by obrażać innych, nie
            wnosząc nic twórczego?
            • Gość: Magda Re: Magdo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:49
              Mam V3 czarną (śliczną) - dzwonię, odbieram telefony, wysyłam SMSy, odbieram
              SMSy, czasami robię fotkę, czasami oglądam filmik z moim ulubionym psem, czasem
              zapisuję notatkę głosową, jest niewielki i płaski co ma ogromne znaczenia -
              czego jeszcze chcecie od telefonu.
              Zapłaciłam za niego 1PLN (słownie jeden polski złoty) więc o co wam chodzi z
              tymi kosmicznymi cenami (ceny za telefony po za promocjami są wyssane z palca i
              nastawione na ssanie ile się uda wycisnąć i nie mają nic wspólnego z realną
              ceną produktu (a na tym akurat się znam).
              Tak ogólnie to większość tych dyskusji przypomina rozprawy o wyższości świąt
              wielkiej nocy nad świętami bożego narodzenia, albo rozmowy taksówkarzy w
              kawiarni biurowca w którym pracuję : panie tylko castrol, castrol jest
              najlepszy, shell i mobil to gó.. - a wszyscy wiemy że nie ma między nimi
              róznicy dla auta którego się pozbywamy po trzech, czterech latach - a telefonu
              po dwóch.
              Na to forum weszłam z ciekawości i trochę przez przypadek ale widzę że to nie
              było mądre a szczególnie wpisywanie się tu więc nie obrażajcie się że mamy inne
              mózgi i inaczej postrzegamy to co nas otacza.
              Niech ta "konstruktywna" wymiana opinii trwa dalej.
              • blq Re: Magdo.... 29.09.05, 19:58
                jesli kupiłaś telefon w planie super-biznesowym (w innym by sie nie dało) za
                złotówkę, to jest inna rozmowa. oczywiscie nie bede sie czepiac, ze wybralas ten
                a nie inny. choc ja na Twoim miejscu sprzedalbym i za uzyskane 900zł kupił
                bardziej "potężny" telefon. ale to kwestia gustu lub innych... oczekiwań.

to co mam mu do zarzucenia, to tylko przesadzona cena na wolnym rynku. sam w
                sobie telefon jest ok, przeciez wszystkim polecam v500, v300, v547, a to niemal
                tożsame telefony. wiec nie postrzegaj mnie jako jakiegos przeciwnika v3.

z jednym sie nie zgodze: uwierz, miedzy telefonami są bardzo znaczące różnice -
                w cenie na wolnym rynku, możliwosciach, parametrach, a nawet takich
                "drobiazgach" jak bateria czy jakość wykonania. akurat w tym ostatnim v3 jest
                perfekcyjny a więc... peace?

PS. i kto by pomyslal ze przez wielu jestem uwazany za pracownika Motoroli :D
    • czarna_rozpacz Motorola V3 to badziewie dla bufonow............. 29.09.05, 20:43
      czyli przerost formy nad trescia:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka