Dodaj do ulubionych

OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!!

IP: *.udn.pl 29.09.05, 21:44
koniec umowy na firme czas na aneks na 24 mies.:
taryfy te co dla wszystkich (zadnych promocji) + telefony to juz nie te co
dla wszystkich poniewaz kontynuje i mnie mozna wydymac bo przeciez strace
numer jak odejde do konkurencji: "najfajniejszy" wg pani na infolinii za 1zl
to uwaga se k300 :))) i przy abonamencie firma400,
na pytanie o se k600 - nie nie moge on jest dla nowych klientow... ale
przeciez k300 tez jest fajny :)))
z rozmowy wynikalo ze jestem za cienkim klientem by cos wywalczyc i jak mi
sie nie podoba to won... (mam 5 abonamentow z rachunkami w sumie 1000-1200zł
tylko ze roznie koncza sie umowy)
ot i tyle o ORANGE wnioski wg upodoban czytajacych
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gale Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! 29.09.05, 22:14
      Wniosek jest jeden: Twoja (nie)znajomosc ortografii i gramatyki jest
      skandaliczna. NAJPIERW przestudiuj podreczniki do klas 1 i 2 szkoly podstawowej,
      POTEM wroc do nas i powiedz to co masz do powiedzenia.
      • czarna_rozpacz ty "gale", jakies ciemne jestes............ 29.09.05, 22:19
        przeciez Koles jasno napisal,
        w czym problem,
        • Gość: wstaci Re: ty "gale", jakies ciemne jestes............ IP: 82.160.104.* 29.09.05, 22:20
          ja juz dostałem można dostac kazdy telefon z ofert jaki chcesz widocznie ta
          pani jakas dziwna ja jestem happy posiadaczem k700i :D i jest ołkej
          • Gość: jezebel81 Re: ty "gale", jakies ciemne jestes............ IP: 80.51.51.* 30.09.05, 07:46
            Napisz jeszcze raz o co Ci chodziło.
      • Gość: zygmus Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:03
        Gale: wielka prosba - moglbys pokazac dokladnie, gdzie kryja sie bledy
        ortograficzne (oprocz braku polskich ogonkow)?
        • Gość: pidżej Re: o interpunkcji słyszał? to dział ortografii IP: 80.241.130.* 30.09.05, 14:02
          a brak polskich znaków diakrytycznych nie jest oznaką lekceważenia czytelników?
          dla mnie jest. włącz je jeśli łaska. chyba że nadajesz z kawiarenki
          internetowej w Lemon w Kostaryce, wtedy jesteś usprawiedliwiony.
          • corgan Re: o interpunkcji słyszał? to dział ortografii 30.09.05, 14:46
            Gość portalu: pidżej napisał(a):

> a brak polskich znaków diakrytycznych nie jest oznaką lekceważenia czytelników?
            >
            > dla mnie jest. włącz je jeśli łaska. chyba że nadajesz z kawiarenki
            > internetowej w Lemon w Kostaryce, wtedy jesteś usprawiedliwiony.

Słyszałeś drogi pidżeju o stosowaniu w naszym języku dużych liter ? Próbujesz
            kogoś pouczać ? Spójrz na swoje wypociny raz jeszcze i przeproś kolegę ;-)
            • yavorius Kochani... 30.09.05, 14:51
              Forum Ortografia jest tutaj
            • Gość: pidżej Re: o interpunkcji słyszał? to dział ortografii IP: 80.241.130.* 30.09.05, 14:53
              ja nie mam za co przepraszać bo nikogo nie obrażałam. ty za "wypociny" masz ode
              mnie po ryju. pozdrawiam serdecznie.
              a w polskim nie ma dużych liter, są wielkie, panie psorze.
              • yavorius Już wystarczy /nt 30.09.05, 14:56
                • corgan Re: Już wystarczy /nt 30.09.05, 15:25
                  Ok, przepraszam, jesli Cię uraziłem pidżej. Ale z tym "po ryju" to trochę
                  przesadziłeś(aś)
      • Gość: mmm rzeczywiscie na temat... IP: 82.197.39.* 30.09.05, 12:07
        z pewnoscia nie mam nic do powiedzenia komus kto na kazdy temat ma jeden i ten
        sam komentarz...
        twoj partner (on/ona/ono) ma przerypane...
      • pastelova Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! 30.09.05, 21:18
        > Wniosek jest jeden: Twoja (nie)znajomosc ortografii i gramatyki jest
        > skandaliczna. NAJPIERW przestudiuj podreczniki do klas 1 i 2 szkoly podstawowej
        > ,
        > POTEM wroc do nas i powiedz to co masz do powiedzenia.

a tobie, gale kochanieńki, polecamy lekurę netetykiety. jest tam mowa o
        łaskowści dla "piszących inaczej". nie każden jeden jest tak uczony, jak ty.
        odrobiny klasycznego taktu, gale kochanieńki, bo errare humanum etc.
        ps. błędów wiele poście nr jeden nie było. ale jeśli masz naturę rzepa, co do
        wirtualnego ogona lubi się przyczepić, więc pojmuję. musiałeś skrytykować.
        cokolwiek skrytykować, ale skrytykować. a fuj!
        • Gość: Anulka Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: *.zywiec.plusnet.pl 04.10.05, 15:55
          ta rozmowa napawa mnie odrazą, typowo polskie zakipiorstwo, żółć, etc. rzygać
          się chce, odpowiadaj na pytanie merytorycznie, a nie czepiaj się...
      • Gość: zygmus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: stasio Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.09.05, 08:04
      ogolnie w idei/orange teraz sie nie oplaca kupowac telefon na abonament, za to
      przy przedluzaniu maja super oferty bez telefonu, przynajmniej na rynku
      prywatnym - zwykle tak, ze deklaruje sie np. 50 zl i daja 50 zl na rozmowy
      wewn. sieci. Nie rozumiem, co gale chcial od gramatyki i ortografii,
      ze "kontynuje" - mogl chlop z pospiechu, przypadkiem jedno u tylko wpisac.
      • Gość: Greg Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: *.acn.waw.pl 30.09.05, 12:33
        Ale pisanie bez podziału na zdania, coraz częstsze nie tylko wśród młodzieży,
        to prawdziwa plaga...
        • Gość: kasia Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: 81.80.218.* 30.09.05, 14:09
          pracuje z wiekszoscia ludzi pracujacych poprzednio w ideii w dziale ofert itd
          a wiec ona chce wcisnac ci jak najgorszy telefon poniewaz dzieki temu ma
          wieksza premie a najwieksza jak namowia klienta na 24 miechy bez telefonu
          wiec cisnij a dostaniesz

ja chce przejsc z mixa na abonament i tez czekam na oferte od sierpnia ale
          ogolnie teraz maja bałagan ze wzgledu na przejscie jeszcze nie maja kompletnej
          oferty
    • Gość: Grzesiek Re: OFERTA ORANGE dla PRZEDŁUŻAJĄCYCH UMOWE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:27
      Prawda jak zwykle leży gdzies posrodku. Nie wierze że dostałeś tylko K300 w
      400,a nie było np. K700i. Ten tel. jest i to tani. Sprawdź jeszcze raz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka