Dodaj do ulubionych

C75 - opinie użytkowników i innych...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:28
Witam, chciałbym ayśmy mogli podzielić się opiniami na temat nowego modelu
Siemensa C75. Właśnie go nabyłem i odkrywam powoli jego dobre i złe strony.
Rozpoczynam więc tę dyskusję i zapraszam do niej użytkowników i wszystkich
zainteresowanych.
Plusy: fajny kształt , zgrabny, duży wyświetlacz, aparat (nie sprawdziłem
jeszcze dokładnie jego możliwości), polifonia, java

Minusy: beznadziejnie kiepska bateria (po fomatce trzyma 3 dni??!!), dżoj
chyba trochę jakiś za mały?

A wg Was...?
Obserwuj wątek
    • yavorius Candyman... 05.10.05, 13:41
      ...nie zakładaj kolejnego wątku na ten sam temat:)
      • Gość: candyman Re: Dear Yavorious IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:54
        A dyć przecież proszę o wrażenia z użytkowania przede wszystkim, już po kupnie!
        To chyba różnica , nie?
        • yavorius A dyć no nie wiem 05.10.05, 14:57
          ino niech Ci będzie :-p
    • Gość: zawiasa Re: C75 - opinie użytkowników i innych... IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 23:35
      Na pewno chodzi Ci o C75?
    • Gość: zawiasa Re: C75 - opinie użytkowników i innych... IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 23:40
      Od pierwszego pażdziernika Siemens to Benq !.
      BenQ Mobile rozpoczyna działalność
      [04-10-2005 20:17]
      BenQ Mobile, nowa grupa biznesowa należąca do BenQ Corporation, zajmująca się
      wyłącznie komunikacją bezprzewodową, rozpoczęła działalność. Zgodnie z planem i
      czerwcowym komunikatem o przejęciu Siemens Mobile Devices przez BenQ, nowa
      firma ruszyła 1 października 2005 r. Jej łączny udział w rynku światowym jest
      szacowany na 5,2 %. Firma plasuje się na szóstym miejscu w międzynarodowym
      rankingu producentów telefonów komórkowych i będzie dążyć do objęcia jednej z
      czołowych pozycji na rynku urządzeń bezprzewodowych (na podstawie danych z
      połowy 2005 r., źródło: Gartner Dataquest).

• yavorius ta jasne 06.10.05, 08:17
        i candymanowi w cudowny sposób zmienił się pewnie napis na telefonie? Ojej, ja
        też mam Benq CXT70!!! :D :D :D
        • Gość: candyman Re: Benq :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:53
          Choljera z tym Benkiem@! @ miesiące temu zastanawiałem się nad kupnem skanera
          Benq, ale wydał mi się chińskim szajsem, a tu proszę ... przejęli Simka! Shock!
          • Gość: Magda Re: Benq :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:14
            mam go od kilku godzin i jestem zadowolona :D do tej pory wykryłam jedną wadę o
            której już słyszałam, tylna klapka nie jest zbyt stabilna i się rusza :/
          • blq Benq to nie jest 'chinski szajs'... 06.10.05, 22:33
            .. to poważna i porządna firma. nie wiem, jak się sprawdzi w komórkach po
            mariazu z Siemensem (dotychczas robiła raczej przecietne), ale na monitorach itp
            elektronice to się zna!

nie tak dawno oglądałem monitory LCD i sposrod około 20 roznych wlasnie Benq
            mial najlepszy obraz. krystalicznie czysty.
            • Gość: canydman Re: oby nie był.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:37
              No i tym lepeij dla Beńka! Oby nie był takim szajsem! A propos to rzeczywiście
              chinszczyzna czy koreańsczyzna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka