Dodaj do ulubionych

TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:40
PILNIE POSZUKUJĘ INFORMACJI, JAKIE TELEFONY SPEŁNIAJĄ TE DWIE FUNKCJE, CENA
NIE ISTOTNA, NAJLEPIEJ,ŻEBY BYŁA TO JAKAŚ MOTOROLA VAŁKA TAK ZWANA... MAM
DOŚĆ WIECZNIE PORYSOWANYCH WYŚWIETLACZY
MAM NADZIEJĘ,ŻE POMOŻECIE
Obserwuj wątek
    • blq Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM 11.10.05, 12:19
      polecam SE v800 lub Samsunga e730 - Motorolki serii V, choc bardzo dobre
      telefony, to zdjęcia robią raczej przeciętne (jak na 1-1,3 mpix). Nawet te
      najlepsze z motoroli - v635 czy v1050.
      • Gość: znawca tematu Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM IP: *.plock.mm.pl 11.10.05, 16:52
        najlepszy będzie siemens S65 :-) kupuj śmiało, bo nie ma lepszego telefonu :-))
        • Gość: Marian Pielucha Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:56
          Znawca tematu: No nie byłbym taki tego pewien, chociaż S65 uważam za dosyć fajny
          telefon.

Co do tematu: DYKTAFON: Bezapelacyjnie Sagem MY-X5-2... SonyEricssony mogą się
          schować jeśli chodzi o dyktafon :) Co do aparatu - nie wiem. Aparaty w
          telefonach są tandetne. Lepiej wydaj te 300zł na cyfrówke.
        • Gość: hmm Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:23
          Należy bardzo uważać na opinię osób, które czują potrzebę nazywania się "znawca
          tematu". Już sam ten fakt powinien zapalić w głowie czerwone alarmowe światełko,
          a polecanie jednego modelu, zwłaszcza jeśli następuje po nim zdanie "nie ma
          lepszego telefonu", świadczy o głębokim ograniczeniu umysłowym takich osób.
    • Gość: troll Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.05, 18:08
      Zwróc uwagę na Nokię 6230i - niezawodna, nowoczesnA. Dobry apatat i długi czas
      nagrywania rozmów!
    • gumisiara Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM 12.10.05, 21:48
      jesli chcesz motorole to powinna spelnic twoje wymagania motorola V500 tylko co
      do dyktafonu jnie jestem pewna ale powinien tam istniec
      • Gość: marian pielucha Re: TEL Z DOBRYM APARATEM I DYKTAFONEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:56
        Na pewno nie Nokia, a tym bardziej 6230 i to za taką cene... Nowoczesna <rotfl>

Jak już mówiłem Dyktafon: Sagem MY X5-2
        Aparat: Wszystko jedno:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka