Gość: Malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:25 Chodzi mi o to, czy mogę przelać Punkty Profit z jednego konta na drugie, zsumowac punkty z dwóch kont <??> Czy to jest możliwe <??>Jeśli tak, to w jaki sposób moge to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prof Re: Punkty Profit w ORANGE vel. IDEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:50 Wyslij zapytanie na profit@orange.pl Zazwyczaj szybko odpowiadają, lub *300 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Raczej nie można.Przeczytaj regulamin n/t IP: 217.98.71.* 16.11.05, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Punkty Profit w ORANGE vel. IDEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:26 Na 100% nie można bo sam kiedyś pisałem w tej sprawie i dostałem taką odpowiedź: "Witam Uprzejmie informujemy, ze zgodnie z regualminem Programu PRofit każdy numer uczestniczy w naszym Programie indywidualnie i gromadzi punkty za wygenerowane przez siebie obroty. Przykro nam, ale nie ma możliwo?ci łšczenia i przekazywania punktów z konta n konto Pozdrawiam, ELŻbieta Hucšł" to jest orginalna treść mejla jakiego dostałem więc błędy są autentyczne :P Odpowiedz Link Zgłoś