Dodaj do ulubionych

PROTEST - POP I ORANGE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:51
w zwiazku z podniesieniem cen pakietow sms ( cena sms wzrasta z 1 grosza do 6
groszy) przez Orange i Pop nawoluje sie wszystkich uzytkownikow telefonow o
wylaczenie swoich aparatow 24.XI o godzinie 9. Nie damy sie wyrolowac! Nie
podnoscie cen!
Tego operatorzy boja sie najbardziej- wylaczenie telefonow, niewysylanie smso
i niedzwonienie przez duza ilosc osob spowoduje wielkie straty w Orange. Moze
ktos pojdzie po rozum do glowy i nie bedzie podwyzszal raz obnizonych cen!!!
Przylaczcie sie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: blq ja najpewniej przejde do Ery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:09
      ... wkurza mnie Orange. tymi reklamami, ktore dostaje. a to ze cos zaczynaja, a
      to ze zaprzestaja. debilizm jakis... to o pakietach to jeszcze rozumiem, ale
      wysylanie sms na numer 7XXX to lekka przesada. sms od "kochanek" - tak to szło?

orange sie kompromituje. tak samo jak tym lansowaniem nokii 6020 w reklamach tv,
      jak by lepszych telefonow nie mieli...

• joasia_23 Re: ja najpewniej przejde do Ery... 22.11.05, 22:28
        To nie jest podwyżka cen tylko po prostu skończyła sie promocja. Ceszcie sie że
        macie smsy po 6 groszy a nie po 20 gr bo taka jest cena standardowa.
        • Gość: arti260 Re: ja najpewniej przejde do Ery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:50
          Ja jestem uzytkownikiem Simplusa od okolo 6 lat.Teraz mam wlaczona team 7 i smsy
          do swojakow po groszu i to nie zadna promocja,tylko wlaczone na stale.A jak
          mowilem zajomym,ze Orange nic nie wniesie tylk oschrzani to mnie wysmiali.Pozdrawiam
    • Gość: zdzich Re: PROTEST - POP I ORANGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:02
      ja wyłacze telefon. kto daje i odbiera...
    • barracuda7110 Re: PROTEST - POP I ORANGE 23.11.05, 17:11
      Zamiast organizować bezsensowne protesty przejdź do innej sieci. Orange odczuje
      to bardziej niż wyłączenie telefonu na kilka minut.
      • Gość: warszawiak Wywalmy wszyscy karty SIM POPa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:16
        Ja proponuje by wszyscy wkurzeni na Orange pozbyli się swoich kart SIM i by
        przeszli na Plus Gsm lub na Ere, jest to najlepsze rozwiązanie i najbardziej da
        po dupie tym z "orange"...Ja tak zrobiłem...
        • Gość: joasia_23 Wywalcie karty pop .... IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 23.11.05, 19:07
          ...przejdźcie do konkurencji a gdy Pop wprowadzi nowe promocje to pewnie
          wrócicie.
          • Gość: Jam Polecam Ere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:08
            j.w.
          • Gość: KyLaS styczen ..........powrot... IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 23.11.05, 20:09
            ja slyszalem ze w styczniu maja powrocic esemeski za 1gr a teraz ludziska
            mozecie wykupic sobie pakietow ile chcecie i pozniej bedziecie przedluzac sobie
            co miesiac za 6zl hehe
            • Gość: warszawianka A ja spadam... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 21:02
              z oranżady!!!!!!!!!!!
              Od grudnia przechodzę do samych swoich a smsy to z internetu wysylam za
              darmo!!!!!!!!!!!!
    • Gość: 30% Re: PROTEST - POP I ORANGE IP: 148.81.172.* 23.11.05, 21:42
      Tylko, ze daja nam 30% za doladowanie za mniej niz 25 dni.... wtedy smsy nie
      wychodza po 6gr... dostajesz az 25zl doladowania 7zl gratis [???]

Jak to czlowiek to dobrego szybko sie przyzywczaja.... hehehehe Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka