Dodaj do ulubionych

Sony Ericsson K700i

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:38
Witam
Jak podłączyć ten telefon z kompem stacjonarnym..tzn. nie z laptopem. Dzisiaj
kupiłem i nie wiem jak to zrobić..?? Jakoś przez Bluetooth'a mi odrzuca - tzn.
nie wykrywa urządzenia...Prosze o jakieś dokłądne wskazówki...

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_ktos Re: Sony Ericsson K700i IP: *.pronet.lublin.pl 11.01.06, 17:48
      Ogólnie masz 3 metody połączenia.

Kablem (wymagany kabel podłączony do komputera)
      Podczerwienią (wymagany odbiornik podczerwieni w komputerze)
      Bluetooth-em (wymagany adapter Bluetooth w komputerze).

Piszesz o BT- czy posiadasz adapter BT w komputerze? Czy używasz oprogramowania
      tego, co jest wbudowane w Windows XP SP2 czy tego, co było dołączone do adaptera
      (to z ikonką My Bluetooth Places)? Czy komputer i telefon mają włączony tryb
      widoczności i aktywbe połączenie Bluetooth?
      • Gość: Maverick Re: Sony Ericsson K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:39
        OK - dzięki - kupię sobie kabel...ale dziwne że go odrazu w zestawie nie dają
        pederasty...
        • Gość: ninka Re: Sony Ericsson K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:19
          www.allegro.pl/show_item.php?item=79645224
          1. Czy to jest dobry kabel?
          2. Czy da sie nim wszystko przysylac??
          3. Czy dziala z j210i i z k700i (wole sie upewnic :-)??
          4. Czy bedzie z nim dzialalo oprogramowanie z plyty dolaczonej do k700i??
          5. Czy da sie nim przysylac mp3??
          • blq Re: Sony Ericsson K700i 12.01.06, 16:26
            1. dobry, aczkolwiek średnio wykończony (to wejście czasem się obluzowuje i
            widać kable)
            2. wszystko da sie przesłać, tj muzykę, zdjęcia, motywy; nie da się natomiast
            zmienić oprogramowania telefonu (do tego potrzebny jest kabel serwisowy)
            3. o ile sie nie mylę j210i (w przeciwienstwie do j220i i j230i) ma jeszcze
            stare wejście - tak więc będzie działać. k700 oczywiście również.
            4. tak, ale są lepsze programy niż to z oryginalnej płyty, np Dateimanager.
            5. oczywiście da się przesłąć mp3, choć transfer jest bardzo powolny (plik
            przesyła się mniejwięcej tyle, co odgrywa, czyli pare minut)
            • Gość: ninka Re: Sony Ericsson K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:59
              dziekuje Ci bardzo blq!! na ciebie zawsze mozna liczyc. :)
              • speedone Re: Sony Ericsson K700i 12.01.06, 19:54
                akurat ja mam taki sam kabel i dziala do okolo 10.2 KB/s jak sa czyste styki w
                fonie , co do jakosci to przy USB ta "puszka" jest tylko wlozona i ja zkleilem
                tasma bo sie rozchodzila ale dziala tak jak nalezy wiec jest git :P

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka