Gość: Doris IP: *.pl / *.smsnet.pl 20.01.06, 20:06 Co to jest? W trakcie rozmowy coś mi przerwało na chwile, spojrzałam na ekran telefonu i pojawiła się inf szyfrowanie zakończone, i rozmowa dalej trwała. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
expedit54 Re: Szyfrowanie WTLS 20.01.06, 22:07 Gość portalu: Doris napisał(a): > Co to jest? W trakcie rozmowy coś mi przerwało na chwile, spojrzałam na ekran > telefonu i pojawiła się inf szyfrowanie zakończone, i rozmowa dalej trwała. o > co chodzi? a ja wygooglałem coś takiego www.inspiracja.com/slownik/slownik,111,item.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Szyfrowanie WTLS IP: *.pl / *.smsnet.pl 20.01.06, 22:55 Może jakimś prostrzym językiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: Szyfrowanie WTLS 20.01.06, 23:03 Gość portalu: Doris napisał(a): > Może jakimś prostrzym językiem? :) prawdopodobnie podczas rozmowy użyłaś jakiegoś klawisza wywołującego aplikację WAP - do tego odnosi sie WTLS czyli rodzaj silnego szyfrowania połączenia z internetem identycznie jak "kłódeczka" gdy przegladasz strony albo może to też być następstwo jakiegoś błędu w sofcie telefonu który próbował uruchomić przeglądarkę w trakcie gdy ty rozmawiałaś powodów może być mnóstwo a ja specjalistą nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś