Dodaj do ulubionych

Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela

IP: 5.6.2R1D* / 170.252.72.* 01.02.06, 17:06
nic w przyrodzie nie ginie AWS wraca przy pisie
Obserwuj wątek
    • mangold Buc, Buc ...? a pamietam kolejny mierny ale wierny 01.02.06, 17:09

• navaira No to koniec Plusa 01.02.06, 17:57
        Nie, żebym miał płakać...
        • Gość: winIO Re: No to koniec Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:16
          Nie przesadzałbym z tym końcem. To nie Bauc ustalał w ekspresowym tempie
          ustawy "wyborcze" w 2001 roku, które spowodowały lawinę potencjalnych wydatków
          budrzetwych. Jako minister finansów miał odwagę przycznać iż dziura budżetowa
          jest zawiniona przez AWS. Nie podłożył świni następcom. Za takie postępowanie
          należy mu się więc szacunek. Prawdziwi winowajcy tamtej bezmyślności siedzą
          dzisiaj w łąwach PiSu.
          • Gość: tow. dupczak Skok na Skarbiec Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:31
            Nie napisano, że Bauc ma ogromne doświadczenie w doradzaniu Mongolii. Ponadto w
            "Skarbcu" tez zrobiła sie dziura. Dziwne, że za jego urzędowania. Teraz trzeba
            pieniążki wyjąc z Plusa?
        • xyz-2005 Re: No to koniec Plusa II 01.02.06, 21:37
          Boże , a ja mam tam wszystkie tel. :((( Trzeba zmienić operatora
      • Gość: Miller Huć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:50
        Jak miło Kaziu M., że niczego nie nauczyłeś się na moich błędach. Działaj tak
        dalej, a moi koledzy i ja wrócimy do Władzy szybciej niz to nam wróżono.
        Rozejrzyj się tyle jeszcze jest do spieprzenia.
    • deflekt0r Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela 01.02.06, 17:10
      o moj boze. plus gsm bankrutem w takim razie. pamietam jeszcze jak sie w jeden
      dzien okazalo ze polska ma 80mldpln deficytu za tego balwana
      • mangold Coś mnie tkneło i zdążyłem z Plusa spierd********* 01.02.06, 17:19

• Gość: zzz A mnie na szczęście z nimi kończy się umowa IP: *.magma-net.pl 01.02.06, 17:23
      na abonament, który dwa lata temu przedłużyłem. Ale teraz to koniec.
      • Gość: maciekzmiasta pokieruje Plusem jak Skarbcem - Emeryturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:30
        Nie wiem czy Państwo wiecie, jak wysoko jest OFE rządzone przez pana Bauca?? na
        szarym końcu!!!!!!!!!! Ale nic to, chłopina znalazł sobie robote na kolejne 4
        lata:)))
        to się nazywa Prawo i Sprawiedliwość - "fachowcy"
        brakuje tylko chłopaków od Leppera
        pzdr
      • Gość: wyborca PiSu Bauc to nieudolny manager! IP: *.chello.pl 01.02.06, 17:31
        Katastrofa! Wcześniej J.Bauc skutecznie wykończył skutecznie PTE Skarbiec-
        Emerytura S.A. Jego dzieło kończy obecnie inny tuz łódzkiej szkoły ekonomii:
        Bogusław Grabowski. Czy ktoś może mi wyjaśnić czy to ten Grabowski z Listy
        zasobów archiwalnych IPN? TKM pełną gębą!
        • Gość: profuturo?? watpie Re: Bauc to nieudolny manager! ale dobry pomagier) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:35
          gdzie ich znajduja??? nie wiem sami sie prosza ale trzeba miec
          tupet!!!u\tupecik)) i to z dziura!! ha ha ha
    • mangold Nawet Bauc tak dzisiaj na mnie dziwnie spojrzał 01.02.06, 17:27
      OD KORYTA !!
    • alkud uhuhu uhuhu!!! 01.02.06, 17:33
      dobry fachowiec!

religiapokoju.blox.pl/
      • Gość: skarbnik Bauc utopił PTE Skarbiec-Emerytura S.A.... IP: *.chello.pl 01.02.06, 17:37
        a mimo to został prezesem jeszcze wiekszej firmy. Niech się chłopak sprawdzi.
        To się nazywa track record!
    • Gość: hm "Sami swoi" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:36
      abstrahując od koneksji politycznych Bauc to chyba najgorszy merytorycznie
      minister finansów w histori RP - no chyba oprócz "pogromczyni Tesco" i
      niedoszłej promotorki marionetkowego premiera
    • Gość: Zastraszony Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.aster.pl 01.02.06, 17:37
      Pieknie. Teraz wymiana wszystkich dyrektorow, zmiana struktury firmy, i jeden
      wielki burdel. Droga rado nadzorcza. Trzeba bylo zostawic doswiadczone osoby,
      ktore sa w firmie od lat, zawrzec z nimi odpowiednie kontrakty i przec do
      przodu walczyc z konkurencja. Teraz pewnie sprzedacie sie Netii lub innej
      zainteresowanej sieci, a kto na tym ucierpi? Ten kto podpisal dlugoterminoa
      umowe przed wyborami...Gratulacje!
    • rydzyk_fizyk "Dziura" Bauc już Plusa urządzi n/t 01.02.06, 17:39

• Gość: stasio Re: "Dziura" Bauc już Plusa urządzi n/t IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 17:47
        Ciekawe czy koleś wie chociaż, czym się różni Pop od Tak Taka.
    • chuck.norris znam go.Kompetenty gość. 01.02.06, 17:51
      niepotrzebnie pchał się do polityki.

--------------------
      sprzedam nick
      • Gość: chuck norristwo Re: znam go.Kompetenty gość. IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:00
        Też go znam. Niekompetentny gość.
    • Gość: plus Ludzie! O czym piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:53
      Przecież to nie prezes decyduje o kondycji takiej dużej firmy, jest tylko jej
      ofocjalnym przedstawicielem. Od techniki np. jest ktoś z Vodafone, od
      marketingu ktoś od innego udziałowca, itd. Sektory najbardziej czułe, czyli
      technika, są w rękach zagranicznych, więc spokojnie, niczego nie da się popsuć.
      • Gość: ad Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:00
        Czy kryrtykujący tu bauca uważają że jego poprzednik Pachowski, przyjaciel Dona
        Aleksandra i Dona Leszka, działacz Stowarzyszenia na "O" to wzór kompetentnego
        managera dużej spółki telekomunikacyjnej? Czy to tylko takie ujadanie jak zawsze?
        • Gość: plus Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:05
          No właśnie. Zresztą, to co się dzieje w Erze przechodzi wszelkie granice, a
          mimo to technicznie firma działa normalnie. Prezes tu nie ma nic do rzeczy, on
          jest od podpisywania umów, które mu podsuną.
        • Gość: maciekzmiasta Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:13
          Doskonale o tym pamiętam!!! Jednak Jarek B. nie jest wcale lepszy i tez jest z
          nadania politycznego, na czym więc polegac ma ta nowatorska myśl rządzenia w
          wykonaniu PiS???
          • Gość: ad Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:16
            Ot, po prostu zmiana warty (za 4 lata będzie nastepna). Nie sądzę natomiast, aby
            miało to jakiś znaczący wpływ na kondycję spółki czy świadczone przez nią usługi.
    • Gość: Jarosław Bauc Szanowni Państwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:57
      Z przyjemnością informuję, że w zwiazku z powołaniem mojej skromnej
      osoby na Prezesa firmy:

- Marka "Plus" rebrandinguje się na "Minus"
      - Taryfa "Sami Swoi" zmiena nazwę na "Teraz Kurw(a) My"

A w ogóle to rozpi(ż)dżę tą firmę w try miga ! Pozdrawiam !
      • Gość: min I tak trzymać tow. Bauc IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:27
    • kozk To już mnie nie ma w Plusie 01.02.06, 18:33
      Wolę innych operatorów.
      • Gość: plus Re: To już mnie nie ma w Plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:36
        Idź do Ery, tam panuje spokój.
    • Gość: Greg Autor gigantycznego deficytu! Ratuj sie kto może.. IP: *.aster.pl 01.02.06, 18:34
      • Gość: PSE+PKNOrlen...... PSE+PKNOrlen......m IP: *.8-67.tampabay.res.rr.com 01.02.06, 18:37
        PSE+PKNOrlen......i inne zlotkaaaaaaaa
      • Gość: Brawo debile Bauc mial tyle spolnego ze zrobieniem dziury, ze IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.06, 18:50
        ja policzyl. No, ale Wy matoly jak widca jestescie z tych co uwazaja, ze trzeba
        zabic poslnca, ktory przynosi zla wiadomosc. Bauc byl calkiem dobrym jak na
        nasze warunki ministrem finansow. Co innego jako manager, tu Bauc w Skrabcu sie
        nie sprawdzil.
        • Gość: pit Re: Bauc mial tyle spolnego ze zrobieniem dziury, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:00
          +1

no ale i tak kazdy ciemny polak wie, ze bauc te 80mln ukradl
    • Gość: GIEDROWICZ Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:51
      to po prostu genialny wist!! dziura budżetowa, jaką pozostawił po sobie gabinet
      Buzka była taka malutka - zaledwie 90 miliardów pln !!! no ale liczy się
      polityczna koniunktura... w naszym kraiku liczą się określone względy! i o tej
      tragedii jest moja powieść pt. "Bessa~Lala" - wbrew pozorom nie jest to książka
      wesoła, ale życie w tym bajzlu przerasta często wyobraźnię. z takich to właśnie
      powodów nie stronię od pożywki w postaci faktów branych z życia. robił mi z
      tego powodu wyrzuty Antoni Pawlak, stwierdzając, że "Bessa~Lala" to
      fabularyzowany reportaż :o) cóż... w plecy nóż! HEYA!
      • Gość: ad Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 19:36
        90 miliardów to wyliczył absolwent jakiejś Zasadniczej Szkoły Zawodowej kierunek
        obróbka skrawaniem z Żyrardowa chyba.
    • Gość: q hehe IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 19:12
      masz racje
    • Gość: bęc! Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 19:22
      Śmiechu warte.Buzek uzyskuje największą ilość głosów w wyborach do PE,Bauc
      szefuje bogatej firmie.Sprawcy zapaści finansowej kraju za rządów AWS.Kiedy do
      łask wróci Krzaklewski?
      • Gość: jeruzalem Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.internet.v.pl 01.02.06, 19:51
        Czy Bauc jest obrzezany?
        • Gość: Jan Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 22:05
          Nie. Ma zamontowana na penisie flage bialo-czerwona i orzelka wydzierganego na
          zadku.
    • Gość: pit Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:58
      no ale to prawda o.o

przeciez bauc nie nakradl tych 80 mln, dziura sie z nikad nie wziela
      • Gość: ja Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.poboznego.osiedla.net 01.02.06, 20:07
        Jaro po to był misiem od finansów, żeby taka dziura się nie pojawiła.
        Jak jego "koalicja" tego nie rozumiała, to mógł pójść do opozycji,
        a nie ukrywać faktyczny stan kasy.
        Mierny ale wierny?
        • Gość: pit Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:14
          afair to było tak, że przed wyborami 2001 w sejmie przeglosowano sporo pis-style
          ustaw dajacych wszystkim wszystko i dlatego byla ta dziura, a on nie mial na to
          zadnego wplywu i mogl to jedynie ujawnic o.o
        • zigzaur Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk 01.02.06, 20:50
          Akurat w rządzie Jerzego Buzka byli ministrowie będący w opozycji. Jednym z
          takich ministrów był minister sprawiedliwości Lech Kaczyński. Wielu posłów z
          klubu AWS prowadziło wobec rządu Buzka działalność jawnie destrukcyjną. Tak
          powstało LPR.
    • ext Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela 01.02.06, 20:13
      Ciekawe czy coś teraz w Polkomtelu zmieni na plus ;-) bo mimo, że ta sieć
      moglaby być realną konkurencją dla ery i idei to ciągnie się za nimi jak ogon,
      a klientów chcących przedlużyć umowę potrafi tak zniechęcić ofertą, że ludzie
      uciekają drzwiami i oknami. I jeszcze ostatnio te klopoty z simplusem i mixem.
      Tragedia!
    • Gość: korektor Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.icpnet.pl 01.02.06, 20:15
      "poinformował w środowym komunikacji Polkomtel"
      "Jarosław Bauc był jest prezesem"
      a to raptem kilka linijek tekstu,
      jeszcze z przepisanym babolem: "W dniu 1 lutego br."
    • Gość: repoman Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.icpnet.pl 01.02.06, 20:34
      No to już po Polkomtelu!
      Bauc to dyletant i nieudacznik, który wykończy każdą firmę (chyba,że o to
      chodzi). Wyrazy współczucia dla akcjonariuszy i pracowników.

• Gość: ness kopia Skarbca? IP: *.acn.waw.pl 01.02.06, 20:36
      Mam nadzieje, że Pan Bauc będzie kierował Polkomtelem skuteczniej niż PTE Skarbiec, który za czasów jego rządów tracił członków na potęgę.
    • Gość: blake Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:53
      JB mnie przesladuje. Najpierw byl prezesem mojego fundusze emerytyalnego i na
      dodatek spotykalem go w biurowcu gdzie pracuje, a teraz prezesuje mojej sieci
      komorkowej. Chyba musze sie z nim zapoznac;) hehe
    • Gość: Alex TEN CYMBAL ? IP: 82.139.44.* 01.02.06, 21:35
      Przeciez jako minister sie zblaznil kompletnie glupota i niekompetencja. Ale w
      erze globalizacji i wscieklego kapitalizmu zeby byc prezesem nie trzeba sie znac
      na niczym.
    • nessuno Ale "specjalista",ja pie..... 01.02.06, 21:39
      A pamięta ktoś słynne powiedzenie"ty baucu"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka