Gość: :) IP: 5.6.2R1D* / 170.252.72.* 01.02.06, 17:06 nic w przyrodzie nie ginie AWS wraca przy pisie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winIO Re: No to koniec Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:16 Nie przesadzałbym z tym końcem. To nie Bauc ustalał w ekspresowym tempie ustawy "wyborcze" w 2001 roku, które spowodowały lawinę potencjalnych wydatków budrzetwych. Jako minister finansów miał odwagę przycznać iż dziura budżetowa jest zawiniona przez AWS. Nie podłożył świni następcom. Za takie postępowanie należy mu się więc szacunek. Prawdziwi winowajcy tamtej bezmyślności siedzą dzisiaj w łąwach PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. dupczak Skok na Skarbiec Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:31 Nie napisano, że Bauc ma ogromne doświadczenie w doradzaniu Mongolii. Ponadto w "Skarbcu" tez zrobiła sie dziura. Dziwne, że za jego urzędowania. Teraz trzeba pieniążki wyjąc z Plusa? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-2005 Re: No to koniec Plusa II 01.02.06, 21:37 Boże , a ja mam tam wszystkie tel. :((( Trzeba zmienić operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Huć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:50 Jak miło Kaziu M., że niczego nie nauczyłeś się na moich błędach. Działaj tak dalej, a moi koledzy i ja wrócimy do Władzy szybciej niz to nam wróżono. Rozejrzyj się tyle jeszcze jest do spieprzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
deflekt0r Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela 01.02.06, 17:10 o moj boze. plus gsm bankrutem w takim razie. pamietam jeszcze jak sie w jeden dzien okazalo ze polska ma 80mldpln deficytu za tego balwana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz A mnie na szczęście z nimi kończy się umowa IP: *.magma-net.pl 01.02.06, 17:23 na abonament, który dwa lata temu przedłużyłem. Ale teraz to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta pokieruje Plusem jak Skarbcem - Emeryturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:30 Nie wiem czy Państwo wiecie, jak wysoko jest OFE rządzone przez pana Bauca?? na szarym końcu!!!!!!!!!! Ale nic to, chłopina znalazł sobie robote na kolejne 4 lata:))) to się nazywa Prawo i Sprawiedliwość - "fachowcy" brakuje tylko chłopaków od Leppera pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiSu Bauc to nieudolny manager! IP: *.chello.pl 01.02.06, 17:31 Katastrofa! Wcześniej J.Bauc skutecznie wykończył skutecznie PTE Skarbiec- Emerytura S.A. Jego dzieło kończy obecnie inny tuz łódzkiej szkoły ekonomii: Bogusław Grabowski. Czy ktoś może mi wyjaśnić czy to ten Grabowski z Listy zasobów archiwalnych IPN? TKM pełną gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profuturo?? watpie Re: Bauc to nieudolny manager! ale dobry pomagier) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:35 gdzie ich znajduja??? nie wiem sami sie prosza ale trzeba miec tupet!!!u\tupecik)) i to z dziura!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nawet Bauc tak dzisiaj na mnie dziwnie spojrzał 01.02.06, 17:27 OD KORYTA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarbnik Bauc utopił PTE Skarbiec-Emerytura S.A.... IP: *.chello.pl 01.02.06, 17:37 a mimo to został prezesem jeszcze wiekszej firmy. Niech się chłopak sprawdzi. To się nazywa track record! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm "Sami swoi" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:36 abstrahując od koneksji politycznych Bauc to chyba najgorszy merytorycznie minister finansów w histori RP - no chyba oprócz "pogromczyni Tesco" i niedoszłej promotorki marionetkowego premiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastraszony Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.aster.pl 01.02.06, 17:37 Pieknie. Teraz wymiana wszystkich dyrektorow, zmiana struktury firmy, i jeden wielki burdel. Droga rado nadzorcza. Trzeba bylo zostawic doswiadczone osoby, ktore sa w firmie od lat, zawrzec z nimi odpowiednie kontrakty i przec do przodu walczyc z konkurencja. Teraz pewnie sprzedacie sie Netii lub innej zainteresowanej sieci, a kto na tym ucierpi? Ten kto podpisal dlugoterminoa umowe przed wyborami...Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: "Dziura" Bauc już Plusa urządzi n/t IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 17:47 Ciekawe czy koleś wie chociaż, czym się różni Pop od Tak Taka. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck.norris znam go.Kompetenty gość. 01.02.06, 17:51 niepotrzebnie pchał się do polityki. -------------------- sprzedam nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck norristwo Re: znam go.Kompetenty gość. IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:00 Też go znam. Niekompetentny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Ludzie! O czym piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:53 Przecież to nie prezes decyduje o kondycji takiej dużej firmy, jest tylko jej ofocjalnym przedstawicielem. Od techniki np. jest ktoś z Vodafone, od marketingu ktoś od innego udziałowca, itd. Sektory najbardziej czułe, czyli technika, są w rękach zagranicznych, więc spokojnie, niczego nie da się popsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:00 Czy kryrtykujący tu bauca uważają że jego poprzednik Pachowski, przyjaciel Dona Aleksandra i Dona Leszka, działacz Stowarzyszenia na "O" to wzór kompetentnego managera dużej spółki telekomunikacyjnej? Czy to tylko takie ujadanie jak zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:05 No właśnie. Zresztą, to co się dzieje w Erze przechodzi wszelkie granice, a mimo to technicznie firma działa normalnie. Prezes tu nie ma nic do rzeczy, on jest od podpisywania umów, które mu podsuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:13 Doskonale o tym pamiętam!!! Jednak Jarek B. nie jest wcale lepszy i tez jest z nadania politycznego, na czym więc polegac ma ta nowatorska myśl rządzenia w wykonaniu PiS??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Ludzie! O czym piszecie? IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:16 Ot, po prostu zmiana warty (za 4 lata będzie nastepna). Nie sądzę natomiast, aby miało to jakiś znaczący wpływ na kondycję spółki czy świadczone przez nią usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Bauc Szanowni Państwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:57 Z przyjemnością informuję, że w zwiazku z powołaniem mojej skromnej osoby na Prezesa firmy: - Marka "Plus" rebrandinguje się na "Minus" - Taryfa "Sami Swoi" zmiena nazwę na "Teraz Kurw(a) My" A w ogóle to rozpi(ż)dżę tą firmę w try miga ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: To już mnie nie ma w Plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:36 Idź do Ery, tam panuje spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Autor gigantycznego deficytu! Ratuj sie kto może.. IP: *.aster.pl 01.02.06, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSE+PKNOrlen...... PSE+PKNOrlen......m IP: *.8-67.tampabay.res.rr.com 01.02.06, 18:37 PSE+PKNOrlen......i inne zlotkaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo debile Bauc mial tyle spolnego ze zrobieniem dziury, ze IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.06, 18:50 ja policzyl. No, ale Wy matoly jak widca jestescie z tych co uwazaja, ze trzeba zabic poslnca, ktory przynosi zla wiadomosc. Bauc byl calkiem dobrym jak na nasze warunki ministrem finansow. Co innego jako manager, tu Bauc w Skrabcu sie nie sprawdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Bauc mial tyle spolnego ze zrobieniem dziury, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:00 +1 no ale i tak kazdy ciemny polak wie, ze bauc te 80mln ukradl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIEDROWICZ Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 18:51 to po prostu genialny wist!! dziura budżetowa, jaką pozostawił po sobie gabinet Buzka była taka malutka - zaledwie 90 miliardów pln !!! no ale liczy się polityczna koniunktura... w naszym kraiku liczą się określone względy! i o tej tragedii jest moja powieść pt. "Bessa~Lala" - wbrew pozorom nie jest to książka wesoła, ale życie w tym bajzlu przerasta często wyobraźnię. z takich to właśnie powodów nie stronię od pożywki w postaci faktów branych z życia. robił mi z tego powodu wyrzuty Antoni Pawlak, stwierdzając, że "Bessa~Lala" to fabularyzowany reportaż :o) cóż... w plecy nóż! HEYA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 19:36 90 miliardów to wyliczył absolwent jakiejś Zasadniczej Szkoły Zawodowej kierunek obróbka skrawaniem z Żyrardowa chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc! Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 19:22 Śmiechu warte.Buzek uzyskuje największą ilość głosów w wyborach do PE,Bauc szefuje bogatej firmie.Sprawcy zapaści finansowej kraju za rządów AWS.Kiedy do łask wróci Krzaklewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeruzalem Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.internet.v.pl 01.02.06, 19:51 Czy Bauc jest obrzezany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.chello.pl 01.02.06, 22:05 Nie. Ma zamontowana na penisie flage bialo-czerwona i orzelka wydzierganego na zadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:58 no ale to prawda o.o przeciez bauc nie nakradl tych 80 mln, dziura sie z nikad nie wziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.poboznego.osiedla.net 01.02.06, 20:07 Jaro po to był misiem od finansów, żeby taka dziura się nie pojawiła. Jak jego "koalicja" tego nie rozumiała, to mógł pójść do opozycji, a nie ukrywać faktyczny stan kasy. Mierny ale wierny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:14 afair to było tak, że przed wyborami 2001 w sejmie przeglosowano sporo pis-style ustaw dajacych wszystkim wszystko i dlatego byla ta dziura, a on nie mial na to zadnego wplywu i mogl to jedynie ujawnic o.o Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: każdy temat jest dobry żeby przywalić balcerk 01.02.06, 20:50 Akurat w rządzie Jerzego Buzka byli ministrowie będący w opozycji. Jednym z takich ministrów był minister sprawiedliwości Lech Kaczyński. Wielu posłów z klubu AWS prowadziło wobec rządu Buzka działalność jawnie destrukcyjną. Tak powstało LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
ext Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela 01.02.06, 20:13 Ciekawe czy coś teraz w Polkomtelu zmieni na plus ;-) bo mimo, że ta sieć moglaby być realną konkurencją dla ery i idei to ciągnie się za nimi jak ogon, a klientów chcących przedlużyć umowę potrafi tak zniechęcić ofertą, że ludzie uciekają drzwiami i oknami. I jeszcze ostatnio te klopoty z simplusem i mixem. Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.icpnet.pl 01.02.06, 20:15 "poinformował w środowym komunikacji Polkomtel" "Jarosław Bauc był jest prezesem" a to raptem kilka linijek tekstu, jeszcze z przepisanym babolem: "W dniu 1 lutego br." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repoman Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.icpnet.pl 01.02.06, 20:34 No to już po Polkomtelu! Bauc to dyletant i nieudacznik, który wykończy każdą firmę (chyba,że o to chodzi). Wyrazy współczucia dla akcjonariuszy i pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness kopia Skarbca? IP: *.acn.waw.pl 01.02.06, 20:36 Mam nadzieje, że Pan Bauc będzie kierował Polkomtelem skuteczniej niż PTE Skarbiec, który za czasów jego rządów tracił członków na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blake Re: Jarosław Bauc nowym prezesem Polkomtela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:53 JB mnie przesladuje. Najpierw byl prezesem mojego fundusze emerytyalnego i na dodatek spotykalem go w biurowcu gdzie pracuje, a teraz prezesuje mojej sieci komorkowej. Chyba musze sie z nim zapoznac;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex TEN CYMBAL ? IP: 82.139.44.* 01.02.06, 21:35 Przeciez jako minister sie zblaznil kompletnie glupota i niekompetencja. Ale w erze globalizacji i wscieklego kapitalizmu zeby byc prezesem nie trzeba sie znac na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Ale "specjalista",ja pie..... 01.02.06, 21:39 A pamięta ktoś słynne powiedzenie"ty baucu"? Odpowiedz Link Zgłoś