Dodaj do ulubionych

Idea - mega 350

IP: *.chr13.1000lecie.pl 02.02.06, 12:07
Hejka, konczy mi sie umowa roczna z orange, mam abonament mega 350, czyli 350 min do wykorzystania, i 100 sms w abonamencie za 100 pln netto. Mysle o przedłużeniu umowy na kolejny okres 12 misiecy plus, nowy telefon. Czy moze ktoś zna podobną ofertę innych operatorów? Myśle o zmianie z tego względu, że obsług klienta w Orange kuleje i to chyba nawet bardzo...
Obserwuj wątek
    • Gość: władek Re: Idea - mega 350 IP: *.mofnet.gov.pl 02.02.06, 15:26
      jak chcesz telefon, to musisz przejsc na Orange. Ale przy kw.deklar.ok. 100
      (np. 25 wszyscy + 25 idea + 15 numer + 30 weekendy - razem 95)moze jakas dobra
      cene dadza na jakis fon.
    • Gość: tolor Re: Idea - mega 350 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:35
      Wszystko zalezy od Twoich potrzeb, w tej chwili nie ma w zadnym abonamencie tak
      tanich minut, natomiast sa inne uslugi. W orange np. mozesz wziasc od 1 do 4
      darmowych numerow, bezplatne wieczory i weekendy. Musisz przeliczyc co bardziej
      Ci sie oplaca. Co do telefonu to oczywiscie dostaniesz nowy, jednak przedluzajac
      oferte tylko na 12 miesiecy, zostaniesz potraktowany jak ktos kupujacy Twoj Plan
      na 12 miesiecy, czyli nie bede te telefony ani dobre, ani tanie. By moc uzyskac
      ciekawy tani telefon, musialbys wziasc abonament na 2 lata. Oczywiscie dodadza
      Ci jeszcze jakies gratisy za przedluzenie abonamentu, przejdz sie najlepiej do
      salonu orange lub zadzwon do programu propozycji (chyba *400) i sprawdz co Ci
      zaproponuja.
      • Gość: gosc Re: Idea - mega 350 IP: *.mofnet.gov.pl 03.02.06, 14:20
        hehe mi przy srednim abonamencie przez 2 lata 80-100 pln zaproponowali nowy
        abonament za 90 pln i nokie 6630 za 379 pln ;))
        dziekuje postoje ;)
        • Gość: :-) Re: Idea - mega 350 IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:26
          dzieki wszystkim, zobaczymy co orange zaproponuje. Dam znac :-)
        • Gość: tolor Re: Idea - mega 350 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:00
          Wysokosc rachunkow nie ma dla nich wiekszego znaczenia, wazne jaki miales
          abonament. Jezeli majac abonament za 25 zl. wygadywales kolejne 65 to oni widza
          Cie jako placacego 25 zl. proponuja oczywiscie wyzsza taryfe, bo widza ile
          placiles, ale to ile placiles ma maly wplyw na gratisy. Natomiast to prawda, ze
          orange ma drozsze aparaty, zreszta teraz wiekszosc sieci ma drozsze aparaty, a
          orange jest pod tym wzgledem chyba najgorsze. Firma skupia sie raczej nad
          utrzymaniem klientow starszych, proponuja darmowy numer lub darmowe wieczory i
          weekendy, dodatkowe minuty itp. sa te uslugi duzo tansze niz u konkurencji.
          Natomiast i polaczenia i zwykle abonamenty maja raczej drogie.
          • Gość: covx Re: Idea - mega 350 IP: *.devs.futuro.pl 01.03.06, 17:44
            A było tak, na poczatku nie chcieli mi dac nic, jedynie jakies minuty itp, wiec niewiele myslac, zlożyłem rezygnacje z usług, po 3 dniach zadzwoniła paniusia i mi mowi ze jak chce to moge dostac telefon Nokia 6021 za 72 zł brutto. Oczywiscie do tego pakiet 100 sms, sekundowe naliczanie free ( przy mega 350 - opcja płatna) oraz nieskonczona kapitalizacje minut. I to wszytsko przy umowie na rok! Czyli wystarczy ich postraszyc ze sie zrezygnuje i odrazu gadaja inaczej :-) zobaczymy co bedzie za rok :-)

Pozdrawiam i dziekuje wszytskim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka