Dodaj do ulubionych

co to za sieć ??? tel rozpoczyna sie od 066

IP: *.crowley.pl 05.02.06, 16:18
prosze o pomoc w udentyfikacji sieci. mam taki nr w polaczeniach
nieodebranych i nie wiem co to za siec? nie wiem kto sie do mnie dobijal.
Obserwuj wątek
    • poconick Re: co to za sieć ??? tel rozpoczyna sie od 06 05.02.06, 16:54
      jak 3 cyfra bedzie parzysta to era jak nieparzysta to plus
      chyba ze to stacjonarny i numer kierunkowy ;)
    • Gość: Allegra nie tym razem... IP: *.chello.pl 08.02.06, 22:13
      Do mnie też dobijał się taki obcy numer, kiedy odebrałam w słuchawce rozległ sie
      głos z maszyny, że dzwoni do mnie system "zapłać za mnie"... Podejrzewam jakieś
      wyłudzanie - tylko nie wiem czego: impulsów?
      W każdym razie ja natychmiast sie wyłączam. A zdarzyło mi sie to juz dwa razy.
      • yavorius o rany... 09.02.06, 07:55
        www.plusgsm.pl/uslugi/pay4me/
        • Gość: Allegra Re: panu dziekujemy IP: *.chello.pl 11.02.06, 18:18
          yavorius, czy ty pobierasz jakąś opłate od plusa za reklamowanie ich usług????
          czy po prostu traktujesz nas jak głupiutkie blondyneczki, które nie potrafią czytać?

znam tę usługe, jednak nie posiadam znajomych, którzy musieliby z niej korzystać
          - każdy płaci własne rachunki. Stąd zdziwienie, szczególnie, że zdarza się to
          także innym. Wymiana doświadczeń - nie kwitowana znudzonym "o rany" - chyba jest
          jednym z celów tego forum, czyżbym sie myliła?
          • poconick Re: panu dziekujemy 12.02.06, 12:45
            na stronie i plusa i ery jest wyszukiwarka ktora pozwala sprawdzic czy numer
            nalezy do nich czy nie (tak w zwiazku z przenoszeniem numerow).
          • yavorius :> 13.02.06, 07:57
            Napisałaś tak: "Podejrzewam jakieś wyłudzanie - tylko nie wiem czego: impulsów?
            W każdym razie ja natychmiast sie wyłączam. A zdarzyło mi sie to juz dwa razy."

Więc Ci odpowiedziałem, co to jest, kto to oferuje i na czym to polega.
            Przepraszam, że chciałem pomóc.
          • gale Re: panu dziekujemy 13.02.06, 12:51
            > czy po prostu traktujesz nas jak głupiutkie blondyneczki, które nie potrafią
            >czytać?

Bez obrazy ale raczej tak, nie dziwie sie Yavorowi: nie dosc, ze temat byl
            walkowany, to jeszcze byl tak uprzejmy, ze ponownie udzielil odpowiedzi na
            Twoje watpliwosci. Czego oczekiwalas? Ze bedziemy tutaj przescigac sie w
            podejrzeniach, jatrzyc, pompowac adrenaline i napinac sie? Po co?
            • yavorius Wiesz, Gale... 13.02.06, 13:05
              Mi się odechciewa. Ktoś pisze, że dzwonił do niego automat i że chciałby
              wiedzieć, co to jest, więc dajesz komuś takiemu linka do opisu usługi i jeszcze
              jeby zbierasz. Następnym razem po prostu wywalę na oślą i tyle... Szkoda prądu.
              • gale Wiesz, Yavorku... 13.02.06, 14:51
                Ja Ci sie zawsze dziwilem, dziwie i dziwic bede, ze tak rzadko korzystasz z
                przycisku "osiol". Moze jestem bardziej upierdliwym adminem niz Ty.
      • ja-kasiaa Re: nie tym razem... 13.02.06, 15:30
        Gość portalu: Allegra napisał(a):

> Do mnie też dobijał się taki obcy numer, kiedy odebrałam w słuchawce rozległ
        si
        > e
        > głos z maszyny, że dzwoni do mnie system "zapłać za mnie"... Podejrzewam
        jakieś
        > wyłudzanie - tylko nie wiem czego: impulsów?
        > W każdym razie ja natychmiast sie wyłączam. A zdarzyło mi sie to juz dwa razy.

A może trzeba było wysłuchac do końca co ta "maszyna" mówi:P
        • gale Re: nie tym razem... 14.02.06, 11:45
          Po co? Lepiej przeciez zapienic sie na Forum ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka