trouseve 14.03.06, 11:22 Ktorego operatora lepiej wybrac (mam telefon na karte)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebekstary Re: Era czy Plus? 14.03.06, 12:00 Plus,jak dla mnie w easy gadka 0,25 gr/min do plusa i na stacjonarne mówi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Era czy Plus? 14.03.06, 12:44 Jeżeli chcesz się wściekać na niedziałającą platformę to wybierz plusa :). Odpowiedz Link Zgłoś
trouseve Re: Era czy Plus? 14.03.06, 13:15 'Jeżeli chcesz się wściekać na niedziałającą platformę to wybierz plusa :)' - jak czesto sie to zdarza..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Era czy Plus? 14.03.06, 19:22 Zdarzyło się to dość dawno temu i pewnie trwa nadal :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sue Re: Era czy Plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:49 Ja osobiście z tych dwóch wybrałabym erę (tak taka) pakiety minut 29gr (1gr sms) w sieci i na stacjonarne przedłużone do końca czerwca, w plusie pomijając problemy pakiety zdaje się już się kończą. Tak wogóle to chyba najkorzystniej Sami Swoi 24gr za minutę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazsk Re: Era czy Plus? 17.03.06, 20:31 Ja jestem w TakTaku już 1,5 roku i bardzo sobie chwalę. Nie miałam jeszcze sytuacji bym nie mogła dzwonić lub coś takiego. Moja kuzynka przeszła do Sumplusa ale chce wrócić do TakTaka. Tak więc moim zdaniem Era jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: Era czy Plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:48 Ja sobie bardzo Plusa chwalę... i tego na karte i tego abonamentowego. Ere miałam kiedyś i mi kilka razy kasa z konta znikła (w małych ilościach, ale jednak). Poza tym, niezbyt miła osbługa (ja na taka trafiałam) i kiepski zasięg... Teraz mam plusa. Przez ostatni misiąc miałam simplusa, bo zgubiłam telefon i zdecydowaam się na chwilę na karte. bardzo sobię chwale. nie miałam zADNYCH problemów z zasięgiem, nie możliwością rozmów, czy wysłaniem smsów Odpowiedz Link Zgłoś
poconick to zalezy gdzie dzwonisz ;] 17.03.06, 23:23 Ja mam plusa od niemal 7 lat i jestem zadowolona. obecnie mysle na przejsciem z karty na abonament. Zadna awaria mnie przez ten caly czas nie dotknela. nie spotkalam sie z miejscem w polsce gdzie nie mialabym zasiegu. Ale przy wyborze nie sa az tak wazne opinie innych tylko twoje dzwonienie. Pomysl sobie gdzie dzwonisz najczesciej - jakie sieci i ci samo wyjdzie. jesli masz wiekszosc rozmow do plusa to nie ma sensu brac startera w erze i na odwrot. Polaczenia w sieci sa zawsze znacnie tansze niz poza siec :] Proste Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Era czy Plus? 17.03.06, 23:37 Ja mam Simplusa od 5 lat a okolo 7 lat wogole jestem w Plusie.Przez ten czas byly rozne zmiany w Simplusie jak i w abonamencie.Oecnie mam ten sam numer w Simplusie i abonament.Kilka lat temu siostra i tata mieli telefony w Erze i tak prawde mowiac byli bardzo zawiedzeni.Na szczescie cos sie zmienilo regulaminie i mogli zerwac umowe bez placenia kary umownej.Obecnie rodzinka posiada telefony w Plusie.To co wybierzesz to juz Twoja decyzja.Najlepiej popytaj w kregu znajomych i wysluchaj co Oni maja do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: Era czy Plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:04 nie jestem pewna, ale chyba stawka za smsa jest do wszystkich sieci taka sama. Są ew promocje, że możesz wybrać konkretne numery z sieci, do których będziesz miała taniej. Odpowiedz Link Zgłoś