Dodaj do ulubionych

Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t

14.03.06, 19:18
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? 14.03.06, 21:58
      A jest za co chwalić?
    • blq Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t 14.03.06, 22:53
      Ja np krytykuję za nachalne SMSy i wydzwanianie z ofertami i promocjami. MNIE to
      denerwuje. Podobnie jak Orange Menu w telefonach.
      • Gość: PETER [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • yavorius człowieku... 22.03.06, 14:55
          Daj sobie siana z tym gównem, nie naładujemy Ci konta za friko.
    • gale Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t 15.03.06, 06:52
      Wyszukiwarka znajduje się u góry strony. Nie śmieć.
    • Gość: laluś Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 17.03.06, 11:00
      odkąd idee przjął orange mam same problemy...i to takie ze własnie przedwczoraj
      napislam do nich pismo z żadniem natychmiastowego rozwiązania umowy bez
      ponoszenia kosztow z mojej strony...ciekawe co odpisza, pewnie nic z tego bo to
      WYŁUDZACZE pieniedzy...
      • Gość: Greg Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 13:15
        Skoro nie czytasz co podpisujesz, to sam jesteś winien, a nie oni - masz umowę
        na czas określony? Masz! Jeśli chcesz ją zerwać, ponosisz karę umowną - proste
        i jasne, ale niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem... Uprzedzam
        pytanie - TAK, mam dwa telefony z Orange, niedawno przedłużyłem obydwie umowy
        na kolejne 2 lata, a od lat 4 (czyli od samego początku, wtedy jeszcze z Ideą)
        nie miałem żadnych kłopotów z nimi.
    • czarna_rozpacz wciskaja kity w necie....... 17.03.06, 18:58
      a potem doornowate panienki-konsultantki w saloonach,
      nie wiedza,
      o co chodzi :(
    • keram31 Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t 19.03.06, 02:59
      osobiście przygodę zaczołem jeszcze z centertelem poprzez ideę a teraz orange
      zawsze gdy zmieniał się właściciel mogłem skorzystać z okazji i zmienić
      naprzykład plan taryfowy podczas zmiany z ideii na orange niestety nie można
      tego uczynić a skoro ja z orange umowy nie podpisywałem to wydaje mi się że
      powinienem mieć prawo jeśli nie zmienić operatora to przynajmniej plan taryfowy
      nie wiem jak jest gdzie indziej ale w orange klijenta traktują bardzo
      niegrzecznie za centertela i ideii tak nie było i chyba min. dlatego ludzie
      krytykują orange.
      • Gość: amika222 Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:23
        Dobrze zacząles pisac, ze podpisales umowe z Centertelem, a orange to nadal
        centertel wiec tu nie masz podstaw do rozwiazania umowy. Zmienila sie tylko
        nazwa handlowa. A jasli masz jakies uwagi do Orange, to skladaj reklamcje
        pisemne.
    • Gość: mickey Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:12
      tak się składa że znam wiele osób pracujących w orange (programistów) i wiem jak
      byli zatrudniani i ile umieją.
      Poza tym doświadczenia własne i znajomych też są średnio-pozytywne.
      Mają totalny bajzel nad którym nikt już chyba nie panuje.
      Nawet nr infolinii na firmowym druczku mieli niepoprawny.
      • Gość: Grzes Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:23
        Bo krytykowali idee, przez 6 lat kozystalem z Ery i zawsze uważałem, że jest najlepsza, teraz sytuacja (nowy tel., simlock, niechciałem stracić gwarancji) zmusila mnie do przejscia na Orange i... Nieżałuje, Orange jest ok, nie ma problemów z zasięgiem (za idei ponoć straszny był, niewiem, niekozystalem z idei) ceny sa atrakcyjne, ogólnie, myśle, ze teraz wszystkie sieci są porównywalne, jeden ogromny plus Orange, to to, że roaming jest naprawde tani, szczególnie w krajach, gdzie jest Orange.(np. wielka brytania) A Orange menu? Jest niezłe, całkiem przydatne, a w razie czego, jak sie uprzesz, możesz je wyłączyć przecież...
        • blq Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t 20.03.06, 19:49
          1. zasięg nie poprawia się od zmiany nazwy. on się poprawiał, to fakt, ale na
          przestrzeni kilku ostatnich lat.

2. orange menu nie można wyłączyć. w niektorych telefonach można je USUNĄĆ dość
          mocno ingerując w telefon. w innych modelach - trzeba wgrywać nowy soft.
          • Gość: PETER [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gauche Re: Dlaczego wszyscy krytykują orange? n/t IP: *.ztpnet.pl 21.03.06, 10:03
          "jeden ogromny plus Orange, to to, że roaming jest naprawde tani, szczególnie w
          krajach, gdzie jest Orange.(np. wielka brytania)"

Kto Ci takich bzdur naopowiadał. Proponuje wycieczkę na Słowację i skorzystanie
          z taniego roamingu Orange, to niemile się zdziwisz. Akurat w Orange jest
          najdroższy roaming ia rgument ten jest nietrafiony.
          • czarna_rozpacz widac maja racje.... 23.03.06, 21:08
            badziewie jakich malo:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka