Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:47 Nie mogę wysyłać mms z Ery:( probowałam to uaktywnic przez strony Ery po aktywnieniu nadal nie da sie wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: MMS z Ery 06.04.06, 07:41 Zadzwoń do operatora i upewnij się że masz uruchomioną usługę (po jej aktywacji trzeba telefon wyłączyć i włączyć), poproś operatora o ustawienia mmsów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazsk Re: MMS z Ery 12.05.06, 19:37 Miałam taki sam problem i weszłam na stronę którą podaliście i wszystko sobie aktywowałam i działa!! Dziękuję bardzo za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MMS z Ery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:26 hej musisz wybrać się do salonu ery i tam ci wszystko ustawią i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darus Re: MMS z Ery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:19 proponuje wyslac maila do biura obsługi-boa@era.pl. na pewno to zrobia. odradzam wybieranie sie do salonu firmowego bo tam nie umieli mi pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MMS z Ery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 09:15 A ja sie wczoraj z tym meczylam. Mam wprawdzie tak taka ale mi sie udalo. Najpierw uaktywnilam wszystko kodami, dostalam potwierdzenia, a wszystkie ustawienia w telefonie ustawil mi konfigurator: boa.era.pl/SMSconfig/getxml_new.asp ustawilam mms i gprs, zrestartowalam tel. i dziala Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: MMS z Ery IP: 62.141.224.* 18.06.06, 13:04 dziękuje za pomoc teraz moge wysyłaś mmsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: MMS z Ery IP: 62.141.224.* 18.06.06, 12:55 ja róznież zrobiłam tak samo jak ty i nadal nic :( Odpowiedz Link Zgłoś