IP: *.mroczna.net.pl / *.nni.pl 06.04.06, 16:27
Czy w SE K700i da sie wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec, jesli tak to jak to sie robi?
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: K700i 06.04.06, 16:27
      Wyłączyć wszystkie dzwięki??
      • Gość: OuH Re: K700i IP: *.mroczna.net.pl / *.nni.pl 06.04.06, 16:31
        nie...tylko dzwiek przy robieniu zdjecia
        • bujaka_jamajka Re: K700i 06.04.06, 17:24
          Gość portalu: OuH napisał(a):

> nie...tylko dzwiek przy robieniu zdjecia

Znaczy chodziło mi o to czy jak wyłączysz wszystkie dźwięki w telefonie to moe
          wtedy zniknie ten dźwięk robionych zdjęć...ale z tego co przeczytałam to nic to
          nie daje:P chociaż w moim t610 jak wyłącze wszystkie dźwięki to telefon milczy:P
          • blq Re: K700i 06.04.06, 17:31
            tak naprawde nie wiadomo, czemu SE zaliczył taką "wtopę" z tym głośnym dzwonkiem
            podczas robienia zdjęcia. wcześniej (t610) było dobrze, pozniej (k750) też jest
            dobrze. przeoczyli coś, czy jak?

PS. a zebyscie wiedzieli jaki śmieszny dzwiek wydaje z siebie Samsung d600
            podczas uzywania zoomu cyfrowego! normalnie jak by tam był conajmniej 8 krotny
            zoom optyczny. wiertara taka. albo jak by się peryskop wysuwał... boki zrywać,
            normalnie :D
            • bujaka_jamajka Re: K700i 06.04.06, 21:46
              blq napisał:

> PS. a zebyscie wiedzieli jaki śmieszny dzwiek wydaje z siebie Samsung d600
              > podczas uzywania zoomu cyfrowego! normalnie jak by tam był conajmniej 8 krotny
              > zoom optyczny. wiertara taka. albo jak by się peryskop wysuwał... boki zrywać,
              > normalnie :D

Niestety nie miałam jeszcze okazji się przekonać ale skoro mówisz że to ciekawe
              przeżycie muszę kiedyś tego doznać:P
    • kotka22 Re: K700i 06.04.06, 16:35
      Niestety się nie da.Nawet jak wyłączysz wszystkie dźwięki to dźwięk aparatu
      wciąż pozostaje.
    • Gość: mc Re: K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 00:21
      w nowszych wersjach softu sie nie da , bo jakies zboki z azji ciagle robiły tak zwane upskirty i z tego powodu telefonu musza (musialy) wydawac dzwiek przy robienie zdjec. cos sie wyraznie zmienilo bo juz nie ma tego problemu w k750. jest natomiast na to sposob, generalnie malo przydatny , chyba ze np chcesz zrobic zdjecie na lekcji lub w kosciele:) i nie mozesz byc slyszany. wystarczy polaczyc sie z kimkolwiek (nalepiej z poczta lub biurem obslugi lub innym darmowym numerem) i wtedy wlaczyc aparat i walic zdjecia- dzwieku nie bedzie.jak by ktos sie jeszcze pytal to nie mozna takze zmienic dzwieku sms (robi to jedna firma ale za pieniadze, moze ja znalezc w necie). pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka