Gość: OuH IP: *.mroczna.net.pl / *.nni.pl 06.04.06, 16:27 Czy w SE K700i da sie wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec, jesli tak to jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OuH Re: K700i IP: *.mroczna.net.pl / *.nni.pl 06.04.06, 16:31 nie...tylko dzwiek przy robieniu zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: K700i 06.04.06, 17:24 Gość portalu: OuH napisał(a): > nie...tylko dzwiek przy robieniu zdjecia Znaczy chodziło mi o to czy jak wyłączysz wszystkie dźwięki w telefonie to moe wtedy zniknie ten dźwięk robionych zdjęć...ale z tego co przeczytałam to nic to nie daje:P chociaż w moim t610 jak wyłącze wszystkie dźwięki to telefon milczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: K700i 06.04.06, 17:31 tak naprawde nie wiadomo, czemu SE zaliczył taką "wtopę" z tym głośnym dzwonkiem podczas robienia zdjęcia. wcześniej (t610) było dobrze, pozniej (k750) też jest dobrze. przeoczyli coś, czy jak? PS. a zebyscie wiedzieli jaki śmieszny dzwiek wydaje z siebie Samsung d600 podczas uzywania zoomu cyfrowego! normalnie jak by tam był conajmniej 8 krotny zoom optyczny. wiertara taka. albo jak by się peryskop wysuwał... boki zrywać, normalnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: K700i 06.04.06, 21:46 blq napisał: > PS. a zebyscie wiedzieli jaki śmieszny dzwiek wydaje z siebie Samsung d600 > podczas uzywania zoomu cyfrowego! normalnie jak by tam był conajmniej 8 krotny > zoom optyczny. wiertara taka. albo jak by się peryskop wysuwał... boki zrywać, > normalnie :D Niestety nie miałam jeszcze okazji się przekonać ale skoro mówisz że to ciekawe przeżycie muszę kiedyś tego doznać:P Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: K700i 06.04.06, 16:35 Niestety się nie da.Nawet jak wyłączysz wszystkie dźwięki to dźwięk aparatu wciąż pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: K700i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 00:21 w nowszych wersjach softu sie nie da , bo jakies zboki z azji ciagle robiły tak zwane upskirty i z tego powodu telefonu musza (musialy) wydawac dzwiek przy robienie zdjec. cos sie wyraznie zmienilo bo juz nie ma tego problemu w k750. jest natomiast na to sposob, generalnie malo przydatny , chyba ze np chcesz zrobic zdjecie na lekcji lub w kosciele:) i nie mozesz byc slyszany. wystarczy polaczyc sie z kimkolwiek (nalepiej z poczta lub biurem obslugi lub innym darmowym numerem) i wtedy wlaczyc aparat i walic zdjecia- dzwieku nie bedzie.jak by ktos sie jeszcze pytal to nie mozna takze zmienic dzwieku sms (robi to jedna firma ale za pieniadze, moze ja znalezc w necie). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś