Dodaj do ulubionych

motorola l6 -simlock

IP: *.icpnet.pl 08.04.06, 21:57
kto wie w jaki sposob można ściągnąć simlocka w motoroli L6??
Obserwuj wątek
    • Gość: Bezyl Usauń SImlocka bez kabla -na więkrzość modelii IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.04.06, 16:45
      Kalkulator kodów do wpisania w menu

www.whitehouse.host.sk/upro.zip
      ---
      • blq Re: Usauń SImlocka bez kabla -na więkrzość modeli 10.04.06, 17:21
        coś takiego jak kalkulator kodów nie istnieje w motoroli. a jesli nawet, to są
        dobrze strzezone przez Motorolę.

PS. simlock zdejmuje się testpointem, a by tego dokonać trzeba rozbierać
        telefon, a potem bez lutownicy lub małej wiertarki się nie obejdzie. jakoś do
        tych ukladow trzeba się dostać.
        • Gość: Janko Re: Usauń SImlocka bez kabla -na więkrzość modeli IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.04.06, 21:54
          Ja na mojej L6 usuwałem co prawda w komisie, ale nic tam nie lutowali i nie
          wiercili -nie dał bym (kto by dał?). Kolo otworzył laptopa, coś powciskał i po 5
          min zabuliłem 15 zeta i mam bez simlocka.
          • blq Re: Usauń SImlocka bez kabla -na więkrzość modeli 13.04.06, 10:49
            15zł? bardzo tanio. gratuluję komisu!

oczywiscie, ze jak ktoś ma boxa za pare tyś złotych, to nie będzie się bawił w
            testpointy. ale post dotyczył zdjęcia simlocka SAMEMU. w domyśle: nie dla
            właścicieli boxów.
          • Gość: ja Re: Usauń SImlocka bez kabla -na więkrzość modeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:08
            moze jakies namiary na taki komis ?
            ewentualnie na jakis inny w krakowie, kielcach lub siedlcach, co by potrafil sobie z l6 poradzic. pytalem w kilku to nie chcieli sie podjac, bo czasami sie udaje a czasami nie i nie chcieli ryzykowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka