Dodaj do ulubionych

przedłużanie umowy w orange

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 07:56
witam
czy orientuje sie ktos jak teraz jest z przedłuzaniem umowy?wiem, ze dzwonią
2 miesiące przed upłynięciem terminu. chciałbym wziąć telefon jakis zamiast
minut...a kwote deklarowaną mam 50 zł + punkty profit. jak bede przedłuzał
umowe to cena telefonu jest obniżona o 50%?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bbso Re: przedłużanie umowy w orange 25.05.06, 12:39
      Nie licz na nic !!! na żadne obniżki czy takie tam inne Twoje chciejstwa. dadzą
      ci to na co oni bedą mieli ochotę. Lepiej potrktują nowego klienta niż
      starego !!! poszukaj na forum było ze 100 razy o tym.
      pozdrufka
    • Gość: Greg Re: przedłużanie umowy w orange IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 11:36
      Przede wszystkim zadzwoń sam na *400 i porozmawiaj z konsultantem zamiast iść
      do salonu - na infolinii dostaniesz dużo lepsze warunki niż osobiście w salonie.
      • swinka_morska Re: przedłużanie umowy w orange 26.05.06, 12:53
        to prawda - a przy kwocie deklarowanej 100zl dostalam upust na telefon prawie
        600 zeta w porpwnaniu z jego cena w salonie (w tym 100zl z profitu), wiec
        polecam... a pozatym - umowa z telefonem jest na dwa lata, ale oni wola
        przedluzac na rok, za minuty, wiec najpierw bedziesz mial to jedno przekscie,
        ale potem juz z gorki ;)
    • Gość: zdesperowany Re: przedłużanie umowy w orange IP: *.centertel.pl 26.05.06, 17:37
      nie jest obniżona, ale podwyższona o 50%! nie ró tego! zniszczą ci życie. Sam
      tak zrobiłem i teraz żyję na długach i pożyczam od znajomych. Idę szukać złomu
      by zarobić na tel
    • Gość: tom884 Re: przedłużanie umowy w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:41
      Do mnie zadzwonili gdy bylem w szkole,odezwala sie mila pani,niestety pozniej
      nie bylo juz tak milo,poniewaz w tych niesprzyjajacych warunkach do rozmowy
      (hałas w szkole) pani tak mnie zalatwila ze wyszlo z tego ze chce przedluzyc
      unowe chociaz nie chcialem,powiedziala ze wysle do mnie kuriera z OFERTA a
      wyslala z gotowa umowa do podpisania,drzwi otworzyla moja mama ktora jest
      posiadaczka numeru,kurier ani slowem nie wspomnial ze podpisuje moja mama
      umowe,tylko podsunal jej papier i kazal podpisac(moja mama byla pewna ze
      podpisuje jakis kwit ze przyszla nowa oferta), no i po kilku dniach okazalo sie
      ze mam jeszcze rok orange,inna sprawa jest to ze ta niby nowa oferta to wielkie
      g****,niech ta opowiesc bedzie przestroga dla wszystkich w Orange - NIE
      PODPISUJCIE WSZYSTKIEGO CO WAM PODKLADAJA,TO JEST NACIAGANIE LUDZI!!!
      • Gość: Greg Re: przedłużanie umowy w orange IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 21:47
        Żadne naciąganie - zgodziłeś się (a właściwie twoja rodzicielka) na warunki
        umowy i już (a że nie przeczytałeś umowy to tylko TWOJA WINA)!
      • szprota Re: przedłużanie umowy w orange 27.05.06, 13:37
        wystarczy czytać, co się podpisuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka