Dodaj do ulubionych

Nokia 3120 simlock pomocy!

21.06.06, 10:28
Chciałam sama sobie zdjąć silocka w w.w. nokii. Niestety wstukałam 2 razy te wszystkie cyferki i nie odblokowało. o pomyłce nie ma mowy bo po trzy razy sprawdzałam.No i został mi jeszcze jeden raz. Co teraz? Czy jak wyczerpię limit to będę jeszcze mogła odblokować w jakimś punkcie (hehe, nie chciałam teraz bo mnie ciśnie kasa, a muszę odblokować jak najszybciej, bo wybywam z lepperlandu na 3 miesiące). Czekam na jakieś rady !!! jeżeli ktoś wie co z tym zrobić to poproszę na maila. Z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: adi_c1 Re: Nokia 3120 simlock pomocy! IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 10:33
      będziesz mogła, a robiłaś to na wyłącznonym telu i z wyjętą sim?? I pamiętaj że
      to ma być 7! kod. A powinno działać

• juisy Re: Nokia 3120 simlock pomocy! 21.06.06, 10:44
        Robiłam to z wyjętą kartą sim. Siódmy kod? Nie do końca rozumiem. Posługiwałam się poradami ze stron www. Mam rozumieć, że mam 7 szans? czy co :/ Chyba mam dziś ograniczoną percepcję :)
        • Gość: adi_c1 Re: Nokia 3120 simlock pomocy! IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 12:34
          nie masz 7 szans!!! ale jeśli używasz code calculator-a to wyświetla ci kilka
          kodów! I 7 jest poprawny
    • juisy Re: Nokia 3120 simlock pomocy! 21.06.06, 12:56
      Ok,ok:) Jeszcze nie spróbowałam. Na szczęście zabrakło mi czasu na próbę. Ale zaraz się za to zabieram, Możesz mi poradzić jakąś stronę godną zaufania, skąd ściągnę sobie program, albo na której ściągnę simlocka?
      • Gość: adi_c1 Re: Nokia 3120 simlock pomocy! IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 13:44
        Nie stety nie moge ci nic polecić gdyż teraz mam zaprzyjaźniony serwis gdzie
        ściągam za free, ale wejdź w google i FREE NOKIA DCT4 albo dct-4 code calculator.
        • juisy Re: Nokia 3120 simlock pomocy! 21.06.06, 14:18
          AAAA!!! Udało się! Odblokowałam! Wielkie dzięki za pomoc!
          • Gość: adi_c1 Re: Nokia 3120 simlock pomocy! IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 16:11
            na prawde nie ma za co,trzeba wiedze jakoś zużyć, więc ci pomogłem, swoją drogą
            il dałaś ze tę nokię??
            • juisy Re: Nokia 3120 simlock pomocy! 21.06.06, 16:20
              Wysępiłam od siostry która zmieniała abonament.A dokładniej ona ma swojego sagema z którego jest baardzo zadowolona, a nokii nie lubi. Simlocka chciałam ściągnąć, bo wyjeżdżam z lepperlandu do zielonego kraju za kanałem :) i muszę mieć jakiś kontakt ze światem.Jestem z telefonu całkiem zadowolona, bo przede wszystkim ma całkiem przyzwoitą baterię.
              Jeszcze raz wielkie dzięki :)
              • Gość: adi_c1 Re: Nokia 3120 simlock pomocy! IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.06.06, 16:58
                Jak na długo tam jedziesz to moze warto pomyśleć o wykupieniu TAM abonamentu z
                lepszym telefonem? Ja to jeszcze poczekam 5lat tyle mam do mojej 18-nastki i
                też wyjade gdzieś w siną dal
                • juisy Re: Nokia 3120 simlock pomocy! 21.06.06, 21:17
                  Tylko na 3 miesiące, więc najlepsiejszym wyjściem będzie prepaid. Jeżeli do 18 masz tylko 5 lat, to bierz się do roboty i wybierz się na studia na jakąś dobrą zagraniczną uczelnie. Jeżeli oczywiście będziesz miał taką możliwość.Moim celem teraz jest zarobienie kasy na kilka kursów które mogą mi pomóc w niedalekiej przyszłości w znalezieniu pracy.No i chcę sobie troszkę kompa zmodernizować :).
                  Przed wyjazdem w siną dal nie miej żadnych oporów. Tutaj w polsce ludzie którzy mają ukończone po 2 kierunki studiów na dobrej uczelni technicznej w pierwszej pracy zarabiają 700 zł. Ehhh, ale to już jest temat na inne forum. Pozdrawiam i życzę sukcesów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka