Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:19 czy po nieuznaniu przez tepse reklamacji mogę gdzieś jeszcze sie odwołać, albo złożyć kolejną reklamację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: reklamacja w TPSA 05.07.06, 09:20 Możesz się odwołać do komisji reklamacyjnej, tak mi się widzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: reklamacja w TPSA 05.07.06, 18:12 Gość portalu: gosc napisał(a): > czy po nieuznaniu przez tepse reklamacji mogę gdzieś jeszcze sie odwołać, albo > złożyć kolejną reklamację? Postępowanie reklamacyjne jest jednoinstancyjne. Teraz pozostaje Ci sąd powszechny albo konsumencki sąd polubowny przy Prezesie UKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: reklamacja w TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:02 "Postępowanie reklamacyjne jest jednoinstancyjne" to prawda, ale jeśli jesteś pewna/pewien swego napisz do TP że proponujesz polubowne załatwienie Twojej reklamacji albo skierujesz spraweę na drogę sądową... Ja tak zrobiłam i poskutkowało :) pozdr A Odpowiedz Link Zgłoś