Gość: pol
IP: *.aster.pl
26.07.06, 19:58
Chciałbym Was prosić o pomoc w zakupie telefonu, który byłby ogólnie dobrej jakości, żeby nie było problemów z podstawowymi funkcjami tel. takimi jak dzwonienie (nie tak jak w mojej obecnej Motorolii v300) - to dla mnie najwazniejsze. Jeśli chodzi o nowiniki techniczne to nie jest to dla mnie najważniejsze, wystarczy mi aparat o przyzwoitej jakości, z solidnym wyświetlaczem, solidną baterią; nie potrzebuje koniecznie możliwości filmowania, nowoczesnych portów, dzwonków, animacji itp. Wystarczy mi telefon, który sie ładuje i rozmawia, a nie chodzi się z nim do serwisu... Kiedyś cenione były Nokie , więc myśle o N6220, ale widzę w ofercie także Samsunga X660, Simensa ME75 itp., które na papierze wyglądają w porządku, ale jak jest z ich jakością??? Myśle o telefonie właśnie z tej półki cenowej, z wyłączeniem Motorolii do której się zraziłem. Bardzo wdzieczny będę za wszystkie rady.
PS Miałem pare telefonów, ale najlepszy był mój pierwszy tel. Panasonic GD 30 - nie miałem z nim żadnych problemów.