a.cali 02.08.06, 12:44 Kto wie dlaczego tel. nokia 3100 odtwarza mi tylko niektóre dzwonki mino iż wszystkie są w formacie MID. Jak mogę na compie odróżnić MID-y które będą działać od tych co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: jakie dzwonki?? 02.08.06, 13:16 na nokii 3100 nie działają zbyt skomplikowane dzwonki midi, oraz te, które zajmują więcej niż 16KB. po prostu ten prosty telefon (bardzo, bardzo mizerny) ma zbyt słaby procesor by obsłużyć dłuższe midi, oraz zbyt słabą polifonię, by obsłużyć bardziej skomplikowane brzmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.cali Re: jakie dzwonki?? 02.08.06, 15:26 Dzięki blq. Może za tem wiesz jak mogę odróżnić te dzwonki i wybrać z compa te które będą mi działać?? Czy np. da się to sprawdzić w właściwościach ściągniętego dzwięku?? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: jakie dzwonki?? 02.08.06, 17:07 sprawdzaj po wielkości - te większe niż 16kB nie będą działać. co do jakości brzmienia to tu granica jest płynna, możesz co prawda odtworzyć i te co bardziej skomplikowane raczej spisać na straty - ale próbuj, moze sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś