kolodziejo 31.08.06, 15:43 Opracowany preze mnie własnoręcznie. Nieco przerobiona, 'firmowa' melodyjka Nokii, której notabane żadna polifoniczna Nokia tak nie zagra ;). Enjoy! rapidshare.de/files/31432537/ByeByeNokia1.mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii IP: 198.36.87.* 31.08.06, 16:32 ups i juz po problemie z telefonem Nokia;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hagyma REWELA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:41 a się zastanawiałam co na teściową ustawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinjiru Re: REWELA 01.09.06, 18:13 niech ktoś przypnie ten temat - bo stałaby się wielka szkoda, gdyby fani nokii tego nie ujrzeli ekhm... nie usłyszeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:04 Nie uwazasz, ze powinienes sie zglosic do psychiatry? Ja rozumiem, ze mozna nie lubic Nokii, mozna uwazac, ze to telefoniczna tandeta, ale montowanie w domu mptrojek okazujacych te niechec i pozniejsze dumne dzielenie sie tym na forum jest chyba troche nienormalne. Kup sobie jakas stara Nokie, wieczorami bedziesz mogl wbijac w nia szpileczki i podlaczac wysokie napiecie, ale nie chwal sie tym na forum. Bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 04.09.06, 09:40 Gość portalu: Jas napisał(a): > Nie uwazasz, ze powinienes sie zglosic do psychiatry? Bardzo proszę bez wycieczek osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii IP: 80.51.236.* 04.09.06, 21:54 yavorius napisał: > Gość portalu: Jas napisał(a): > > Nie uwazasz, ze powinienes sie zglosic do psychiatry? > > Bardzo proszę bez wycieczek osobistych. Moderatora toż mniemam to tyczy !! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 05.09.06, 08:08 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Moderatora toż mniemam to tyczy !! Tak, też to dotyczy. Na przyszłość do rozmów o moderatorze polecam forum o moderacji, tu jest forum Telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 05.09.06, 09:36 yavorius napisał: > Gość portalu: Bartek napisał(a): > > Moderatora toż mniemam to tyczy !! > > Tak, też to dotyczy. Na przyszłość do rozmów o moderatorze polecam <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654">forum o moderacji</a>, tu > jest forum Telefony. Bardzo prosze tego typu uwagi i sugestie zachowac dla siebie a nie pouczac innych !! Sam prowokujesz właśnie tych innych, a pozniej sa zbedne i niepotrzebne "pyskowki" i denne wypowiedzi. Bez odpowiedzi i glupich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 05.09.06, 09:43 Po raz ostatni proszę o prowadzenie dyskusji o moderowaniu tam, gdzie jest ich właściwe miejsce. Od tej chwili wpisy takie będą usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii IP: 80.51.236.* 05.09.06, 10:10 yavorius napisał: > Po raz ostatni proszę o prowadzenie dyskusji o moderowaniu tam, gdzie jest ich > właściwe miejsce. Od tej chwili wpisy takie będą usuwane. Po raz kolejny zwracam uwage, ze to forum to nie twoj "prywatny folwark" !! Proszę usuwac to co lamie regulamin, /powtarzam REGULAMIN/ a nie wdawac sie samemu w zbedna i zarazem niepotrzebna pyskowke !! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 05.09.06, 10:18 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Proszę usuwac to co lamie regulamin, /powtarzam REGULAMIN/ a nie wdawac sie > samemu w zbedna i zarazem niepotrzebna pyskowke !! Polecam lekturę Netykiety: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html - Pisz zwięźle i na temat. - Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Piszesz nie na temat? Piszesz. Łamiesz regulamin? Tak. Więc za chwilę wpisy będą usunięte. Z mojej strony koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek [...] IP: 80.51.236.* 05.09.06, 11:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Mi psychiatry nie potrzeba 04.09.06, 14:37 Ta MP3 była przygotowana dla zabawy. Ludzie o choćby przeciętnym poczuciu humoru zrozumieją, że jest to rodzaj żartu, a nie wyrażanie antypatii do marki. Za to ty należysz do typowych neostradowych trolli. Siedząc za monitorem swego komputerka, kto ie co robiąc rękoma poniżej linii biurka, obrażasz innych, nie wnosząc nic interesującego ani wartościowego do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Mi psychiatry nie potrzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:15 To teraz na czarną listę oprócz Firmy Nokia dostała się jeszcze Neostrada i poza prostakami z Nokią pojawiły się Neostradowe Trole oraz Dzieci Neostrady. A co zrobić jak komuś Nokia odpowiada, a Neostradę ma bo jest bezawaryjna i nie ma innej alternatywy. Proponuje mieszkańców Warszawy nazywać Stoenowymi kretynami. Może ta rada z psychiatrą jest przedwczesna, narazie wystarczy kubeł zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Mi psychiatry nie potrzeba IP: 80.51.236.* 04.09.06, 21:56 Gość portalu: ycbo napisał(a): > To teraz na czarną listę oprócz Firmy Nokia dostała się jeszcze Neostrada i > poza prostakami z Nokią pojawiły się Neostradowe Trole oraz Dzieci Neostrady. > A co zrobić jak komuś Nokia odpowiada, a Neostradę ma bo jest bezawaryjna i nie > > ma innej alternatywy. > Proponuje mieszkańców Warszawy nazywać Stoenowymi kretynami. > Może ta rada z psychiatrą jest przedwczesna, narazie wystarczy kubeł zimnej > wody. "Mi" to wypowiedz odpowiada, tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Mi psychiatry nie potrzeba 04.09.06, 22:05 Neostradowy troll czy dziecię Neostrady nijak ma się do jej użytkowników. Taki osobnik może równie dobrze używać modemu, DSL, radiówki czy UPC. Określenie wzięło się stąd, że to właśnie Neostrada tak naprawdę po raz pierwszy wprowadziła Internet "pod strzechy" i mniej więcej w tym okresie owe "trole" pojawiły się. Zaś co do mieszkańców Warszawy - krążą o nich różne opinie, ale ja hołduję tylko tej, że ich część jest zbyt dumna z powodu mieszkania w stolicy. Wszystko da się wytłumaczyć racjonalnie. Nikogo nie oceniam ani po marce telefonu, ani po łączu internetowym, ani po miejscu zamieszkania, no chyba że to pewna miejscowość w warmińsko-mazurskiem :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinjiru Re: Rewelacyjny dzwonek dla 'fanów' Nokii 04.09.06, 22:59 "wrażliwy" się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldo Jakieś kompleksy? Nie stać cię na Nokie? IP: 212.150.75.* 05.09.06, 11:39 Pisz i twórz swoje nokiowe idiotyzmy, a ludzie kupowali, kupują, i będą kopować te telefony. Ostatnie dane z rynku sprzedaży www.idg.pl/news/98417.html Odpowiedz Link Zgłoś
lokis1791 rekomendowane przez "aldo" aktualności IDG... 05.09.06, 17:13 Rozumiem, że szczególnie polecasz komentarze zamieszczone pod "miarodajnym" artykułem? Zgadzam się w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: rekomendowane przez "aldo" aktualności IDG... 06.09.06, 01:18 Dziwne, że ktokolwiek się denerwuje przez tą melodyjkę oO Przeciez to tylko żart... Nokie są b. dobrymi telefonami, sama mam od zawsze tą markę, a miałam już kilka modeli. Mimo wszystko dzwonek mi sie spodobał, pozdrawiam twórcę ;) Więcej pocucia humoru, Panowie... Przecież nikt nie miał zamiaru tą melodyjką bojkotować firmy ani zniechęcać do zakupu, eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: rekomendowane przez "aldo" aktualności IDG... IP: 198.36.86.* 06.09.06, 06:19 Tyle sie tu wałkuje tego tematu odnosnie Noki ze az zeby bola ,ale co poniektórzy dalej nie potrafia zrozumiec ze sedno spraw lezy w CENIE bo wiekszosc tych co kupuja NoKIe przepłaca chorendalne pieniedze za ten telefon ,płacac po kilka stówek za cos co nic nie posiada w srodku z nowoczesnej techniki czy to takie trudne do pojecia????? Odpowiedz Link Zgłoś