Dodaj do ulubionych

jaka oferta?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:34
Kończy mi się umowa w Erze. Miałam 75 minut za 30 zł. Była to oferta dla
stałego abonenta z 9-letnim stażem w Erze. Niestety w tym roku ich propozycje
są o wiele mniej korzyste od dotychczasowych. Może orientujecie się która
sieć ma coś ciekawego do zaoferowania? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: jaka oferta? 17.10.06, 11:35
      Ja bym został w Erze, chociażby dlatego, że telefony w Erze są średnio 200-300
      zł tańsze niż w Orange...

Co Ci nie podoba się w ofercie, którą Ci zaproponowali?
      • Gość: K_75 Re: jaka oferta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:37
        Między innymi to że nie mogę wziąć abonamentu niższego od moich średnich
        rachunków za telefon. No i nie chcę sie wiązać na 24 miesiące.
        • yavorius Re: jaka oferta? 17.10.06, 11:40
          Jak to nie możesz? Przecież zawsze przy podpisywaniu aneksu była możliwość
          zmiany taryfy... Nie kumam.

Wiesz, z Plusem i Orange będziesz się musiał związać na 24 miesiące, jeśli
          chcesz mieć przyzwoity telefon...
          • Gość: K_75 Re: jaka oferta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:48
            Moje rachunki średnio wyniosły 41 zł, więc najniższa taryfa jaką mogę wziąć to
            taka za 40 zł z telefonem lub 45 zł bez telefonu. Chciałam tylko pakiet
            uniwersalny za 30 zł (ze zniżka 50% na abonament byłoby to 15zł) i okazało się
            że nie mogę. Pani w salonie twierdzi że muszę wziąć taryfę z 3 pakietami za 90
            zł i wtedy ze zniżką abonament będzie wynosił 45 zł.
            A co do telefonu to nie zależy mi na tym. Mam Nokię 6610i i w zupełności mi to
            wystarcza.
            • yavorius Re: jaka oferta? 17.10.06, 11:51
              No to pani z salonu pieprzy jak potrzaskana. Jeśli nie potrzebujesz telefonu,
              zerknij tu:

www.era.pl/index.php?id=dsa_komf§ion=indy
              Regulamin:
              www.era.pl/download/premia/pak_new11.pdf
              "Wybór oferty „PAK” uprawnia do otrzymania następujących przywilejów: a. 50%
              upustu od kwoty abonamentu netto przez 24 cykle rozliczeniowe przy wyborze
              Zestawu składającego się od 1 do 4 Ofert Uniwersalnych".

Czyli można wziąć jedną ofertę uniersalną... Zadzwoń może do BOA, niech Ci
              powiedzą co i jak, bo pani w salonie wali ściemę.
              • Gość: K_75 Re: jaka oferta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:56
                Czytałam na stronie ofertę dla stałych abonentów zanim poszłam do salonu i
                dlatego nastawiłam się na abonament za 15 zł z 40 minutami. Zadzwonię do BOA
                albo pójdę do jakiegoś innego punktu Ery. Może faktycznie ta pani nie bardzo
                wiedziała co mówi. Ja na pewno dobrze zrozumiałam o co chodzi, bo się kilka razy
                upewniałam.
                • yavorius Re: jaka oferta? 17.10.06, 11:57
                  No więc właśnie:)

A gdzie byłaś, w punkcie dealerskim czy w sklepie/salonie?
                  • Gość: K_75 Re: jaka oferta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 12:02
                    W salonie. Chodzi tu o Łódź na al.Piłsudskiego.
                    • yavorius Re: jaka oferta? 17.10.06, 12:03
                      Hm, no to ciekawe, bo wydawało mi się, że w salonach/sklepach pracują
                      kompetentni ludzie (bo pracownicy Ery) :-).

No nic, brzęknij do BOA i daj znać, jak się sprawa skończyła:)
    • Gość: Jerzy Re: jaka oferta? IP: *.it-net.pl 17.10.06, 19:15
      W sklepie internetowym orange będziesz miał SE k310i za 99pln pryzabonamencie 25pln. Oczywiście wybierz sieć do której najczęściej dzwonisz.
    • Gość: K_75 Re: jaka oferta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 08:22
      I wszystko jasne :) Paniusia w Erze z góry założyła że skoro do tej pory śrenio
      za telefon płaciłam ok. 40 zł to przez najbliższe 2 lata też chcę tyle płacić.
      • yavorius Heh 18.10.06, 08:27
        Najważniejsze, że się wyjaśniło:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka