optymistka123 08.11.06, 16:16 Witam! Pytanie do Tych którzy kupili telefon w sklepie internetowym Orange. Jak długo czekaliście na wizyte kuriera?? Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intensywna_terapia Re: Orange-kurier 08.11.06, 16:22 witam... czeka się mniej więcej tydzień, nawet krócej. też właśnie czekam :] nie pierwsy raz ;] jeśli dziś zamówiłaś telefon powinnaś go mieć, w poniedziałek-wtorek... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka123 Re: Orange-kurier 08.11.06, 16:29 telefon zamowiłam w sobote....i czekam, doczekac sie nie moge :) taka ja jestem niecierpliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
intensywna_terapia Re: Orange-kurier 08.11.06, 17:15 hmm... jak w sobotę, to pewnie Twoje zamówienie zostało przyjęte w poniedziałek... i wysłali telefon, pod warunkiem, że mieli go na stanie. jak nie, to zazwyczaj następnego dnia wysyłają. także powinnaś go mieć w piątek, najpóźniej w poniedziałek :] pozdrawiam i... cierpliwości :> Odpowiedz Link Zgłoś
kajan13 Re: Orange-kurier 08.11.06, 20:55 zamówienie złożyłam we czwartek wieczorem-telefon miałam w sobotę rano ^^^^^ pozwólcie ludziom nie zgadzać się z wami Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Orange-kurier 09.11.06, 00:06 Ja do tej pory pluję sobie w brodę że zamówiłem telefon w sklepie internetowym NA telefon czekałem prawie 2 tygodnie,po tym czasie czekałem jeszcze kilka dni na aktywację karty Załatwienie czegoś w biurze obsługi graniczy z cudem,bo ciągle słyszę wykręty że sklep internetowy to jakby inna firma Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka123 Re: Orange-kurier 09.11.06, 06:32 No niby w regulaminie jest napisane ze dostawa może zostać zrealizowana w czasie do 10 dni roboczych Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Orange-kurier 09.11.06, 09:58 No tak to wychodzi dwa tygodnie plus podobny czas na aktywację karty Przy splocie niekorzystnych zdarzeń dłuższy weekend,święto itp na telefon i aktywację można czekać ponad grubo dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka123 Re: Orange-kurier 09.11.06, 11:35 W sumie na telefon to mozna poczekac troche dłuzej, zeby tylko aktywacja była troszke szybsza ! Odpowiedz Link Zgłoś