Dodaj do ulubionych

Uwaga Błękitna Linie Tpsa???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:14
Pracownicy na BŁEKITNEJ LINI ZACHOWUJĄ AROGACKO NIEZNAJĄ PRZEPIŚW MINISTERSTWA FINASÓW,CZY DYREKTOR NACZELNY I GŁÓWNY KSIEGOWY NIEZNAJĄ USTAW FISKALNYCH CHYBA NIE??? URZĄD U.O.K.ik. powinien popaczeć bacznie na T>Ps.a.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:33
      Potwierdzam.
      Na dodatek bezczelnie się rozłączają jak sie od nich czegoś stanowczo żąda.
      Najgorsza chyba obsługa klienta przez telefon!
    • bartplus Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? 21.11.06, 15:04
      Ja do tej pory nie miałem zastrzeżeń do Błękitnej Linii. Fakt, że czasem pracownik wydawał się mało zorientowany, ale po chwili konsultacji (najpewniej z innym konsulem) udzielał informacji. Wszystko zależy od sposobu prowadzenia rozmowy, ja nie krzyczę na konsultantów bo oni nie są winni problemów jakie występują w sieci. Gdy rozmowa jest prowadzona miło to można dużo załatwić, ja tak miałem podczas prawie tygodniowej awarii Neostrady. Jeden gzreczny telefon i dało się ominąć pewne procedury. Myślę, że po Błękitnej Lini najgorsza obsługa jest w Plusie. Ciekawe że dzwoniąc po 23 muszę czekać ponad 10 minut na połączenia z konsultantem, czyżby o tej godzinie było takie obłożenie lini?
      • Gość: Adam Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:04
        Ja nie mówie o krzyczeniu tylko o żądaniu informacji. Łaski mi oni nie robią, że
        cos powiedzą. To nie linnia towarzyska, abym musiał być grzeczny żeby cos
        załatwić. Pracownicy niekompetentni. Jeden mówi tak, a za chwile dzwonie w tej
        samej sprawie i slysze od drugiego juz coś innego.
        • Gość: kot Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.crowley.pl 22.11.06, 11:05
          komus, kto pisze wielkimi literami i sadzi teksty, cytuje:
          >To nie linnia towarzyska, abym musiał być grzeczny żeby cos załatwić.
          nie wierze, ze potrafi się kulturalnie zachowac i nie dziwie sie ze rozmowcy sie
          z nim rozlaczaja
          • Gość: Adam Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:28
            Gdzie w mojej wypowiedzi widzisz wielkie litery? A to czy ty wierzysz w to czy
            umię sie kulturalnie zachować, najmniej mnie obchodzi. I co do kultury, to
            objawem jej braku jest właśnie bezczelne rozłączanie się z klientem. Ja
            natomiast nie zdziwiłbym sie że jestes pracownikiem TePSy skoro oceniasz sposób
            przeprowadzania rozmowy mojej z pracownikiem obsługi. Żądałem jedynie stanowczo
            informacji, której oni mi mają udzielić, bo od tego tam są i łaski mi nie robią.
            • m.gregor Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? 22.11.06, 21:01
              Posluchaj. Ty im tez laski nie robisz! Nie pasuje Ci TPSA? Prosze Cie bardzo!
              Jest Sferia, jest Era, jest paru lokalnych dostawcow. Nikt nie każe Ci byc
              abonentem TPSA. A co do wielkich liter to widze ze nie tylko arogancja przez
              Ciebie przemawia ale i skleroza...
              • Gość: Adam Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:24
                HAHA nie rozśmieszaj mnie, ja im łaski nie robie, dobre. Chyba zapomniałes że
                monopol TPSA już sie skończył. Nikt mi nie każe byc ich abonentem tylko, że jak
                wielu moich znajomych nie przedłużało z nimi umowy, to niemal na kolanach ich
                prosili żeby jednak zostali, a ty mi pleciesz, że ja im łaski nie robie <haha>
                Człowieku właśnie, że im robie łaske w dobie takiej konkurencji. Znaleźli sie
                wielcy obrońcy najwiekszego, na szczęście już nie monopolisty. Podtrzymuje, że
                łaski mi paniusia jedna z druga nie robi, że udziela informacji, a żądać
                stanowczo mam prawo, bo za to płacę i nie nazywaj tego arogancją, bo w myśl
                zasady klient nasz pan, mam prawo żądać kompetencji od pracowników biura obsługi
                i nie każ mi tolerować bezczelnego rozłaczania się zadufanej paniusi.
              • Gość: Adam Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:31
                A co do sklerozy panie mądraliński, to chyba sam nie wiesz co to jest za
                choroba, bo w moim przypadku nie ma to nic wspólnego ze sklerozą, gdyż poprostu
                nie miałem czego zapominać (bo z zapominaniem należy kojarzyć sklerozę, a
                jedymie przeoczyłem że pierwsza część wypowiedzi tyczy się mojego poprzednika.
                Żegnam!
                • Gość: xx Re: Uwaga Błękitna Linie Tpsa??? IP: *.aster.pl 24.11.06, 21:52
                  ta.. powiem ci jedno.. konsultant nie jest prawnikiem i na KC nie musi sie
                  znać.. jesli cos ci nie pasi to składasz reklamacje i już.. gdybys chciał
                  wszystkie przepisy tam wyciągnąć to musiał by pracować tam sztab prawników,
                  adwokatów i jeszcze nie wiem kogo..
                  a weź pod uwage że ludzie chcą rzeczy niemożliwych - np. dzwoni kiedyś facet i
                  rzuca się mówi że na fakturze VAT musi byc podpis i już, mówie że wystarczy jak
                  jest informacja elektroniczna kto wystawił fakture, on twierdzi że nie.. pytam
                  jaka jest podstawa prawna.. nie wie.. więc powołuje się na prawo że musi być
                  podpis ale nie wie jakie prawo.. to własnie przykładowy post..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka