Dodaj do ulubionych

PLUS cennik

IP: *.tkdami.net 19.01.07, 20:50
Witam
Czy ktoś z Was może mi podać link do cennika z telefonami w sieci Plus gsm?
Przeszukałam calą stronę www.plusgsm.pl ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: PLUS cennik IP: 217.98.71.* 19.01.07, 21:16
      To źle szukasz...bo cenniki tam są.
      • Gość: pii Re: PLUS cennik IP: *.tkdami.net 19.01.07, 21:23
        Joanno, skoro napisałam, że nie mogę znaleźć, to chyba logiczne, że źle szukam!
        Zamiast prawić złośliwości, mogłabyś podać link, bo nie o tego komentarze prosiłam.
        • joasia_23 Re: PLUS cennik 19.01.07, 21:34
          Przerażające jest to, że ludzie nie potrafią znależć takiej informacji...

Nie wiem, o jaką promocję ci chodzi. Tu podaje ci cennik w Wielkiej Wyprzedaży

www.plusgsm.pl/promocje/abonament_w_plusie/oferta_z_telefonem/wielka_wyprzedaz/regulamin/regulamin_promocji_wielka_wyprzedaz.pdf
          • jaki71 Re: PLUS cennik 19.01.07, 21:50
            Nie ma sie co dziwic:) Ja od zawsze mam telefony w plusie obecnie tylko zona bo
            ja mam firmowy. Strone Plusa znam na pamiec i wszystko znajduje w mig. Ale jak
            ostatnio przy koncu okresu promocyjnego chcialem porownac oferty ery i orange to
            na ich stronach nic nie ptrafilem znalezc. Tragedia. Juz nawet nie wspominam o
            promocji w erze z okazji 10lecia. "Genialny" pomysl z jakimis "chorymi"
            pakietami byl nie do przeskoczenia dla osob "z zewnatrz".
            • Gość: pik Re: PLUS cennik IP: *.tkdami.net 19.01.07, 21:54
              Ja jestem w Orange, ale chciałam się zorientowac jak sytuacja wygląda w Plusie -
              może sie będę przenosić. Na stronie mojego operatora również nie mam
              najmniejszych problemów ze znalezieniem cenników i potrzebnych mi informacji,
              ale strona Plusa wydaje mi się po prostu mało przejrzysta. Stąd wątek
              Ps. Joanno, dziękuję.
    • Gość: Bolson Re: PLUS cennik IP: *.radomsko.vectranet.pl 27.08.13, 23:30
      www.plus.pl/indywidualna/Abonament/NowiKlienci/Promocje/MamNajlepszySmartfon/regulaminy/Regulamin_Masz_smartfon.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka