malin7 12.03.07, 22:27 Czy wie ktoś czy w Nokii 6230i jest port USB, bo na stronie Nokii piszę, że jest, a ja nie mogę go znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.otr Re: Nokia 6230i 12.03.07, 22:33 nie ma i nigdy nie było. Pewnie w opisie jest że za pomocą kabla możesz telefon połączyć z portem USB ale to nie jest jednoznaczne że masz w telefonie port usb. Czytaj dokładnie co piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Nokia 6230i 12.03.07, 23:52 "port USB"? kabel USB nokii ma dwie końcówki. USB do komputera i "nokiowy" z drugiej strony. podłączasz tam, gdzie słuchawki i ładowarkę. na tym to właśnie polega. żaden telefon nie ma klasycznego portu USB, pare telefonów ma "miniUSB". ale nie Nokia. nie 6230i, w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: Nokia 6230i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:52 zaden telefon nie ma portu usb. Co najwyzej mozesz sobie sprawic kabel, ktory za pomoca usb z jednej strony polaczy telefon z kompem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMenel Re: Nokia 6230i IP: *.toya.net.pl 03.10.13, 03:47 nie ma portu USB w tym telefonie jest tylko speceficzny port do którego pasuje tylko 1 kabel fabryczny jak nie masz musisz dokupić uniwersalnego nie ma wiem też mam ten telefon odpowiedziałem po 6 latach :) :) Odpowiedz Link Zgłoś