Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 13:12 byłam na stronie SE i obejrzałam sobie prezentację menu niektórych modeli telefonów. A co z innymi markami: Nokia, Motorola, Samsung? Nie mają prezentacji czy tylko nie umiem ich znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Re: prezentacje modeli telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 14:58 www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: prezentacje modeli telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:18 Ale nie ma symulacji a na SE jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ncc2000 Re: prezentacje modeli telefonów 21.04.07, 15:50 To miej pretenske do nokii że nie robi symulacji! Trudno aby SE robił prezentacje innych marek na swojej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prezentacje modeli telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 15:58 a czy ja napisałam, że prezentacje innych marek mają być na stronie SE? Wchodziłam na strony innych marek, ale nie ma tam symulacji i stąd moje pytanie, że może nie potrafię znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: prezentacje modeli telefonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:38 Też szukałam symulacji na stronie nokii.Nie ma chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma prezentacje modeli telefonów...................... IP: *.krasnystaw.net 21.04.07, 20:15 Jednak babeczki są z Venus! Proszę "tu" znajdują się prezentacje słuchawek europe.nokia.com/A4143001 (phone support) Odpowiedz Link Zgłoś