Dodaj do ulubionych

Orange POP

08.09.07, 19:30
Czy ktoś mi wytłumaczy jak to jest z tą nową ofertą Orange POP ? :)
Cennik mi się podoba. A są jakieś haczyki?
Skorzystaliscie już z tego czy nie? :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Orange POP IP: *.broadband.pl 09.09.07, 11:10
      1. Przeczytaj regulamin.
      2. Nie skorzystaliśmy.
      • nuova Re: Orange POP 09.09.07, 11:30
        uwielbiam czytać ichne regulaminy :D

myślałam, ze mi ktos moze powie jak on to rozumie - wiesz, interpretacja mnie tu
        interesuje :)
    • Gość: z Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 12:18
      Haczyk jest taki, ze jak przejdziesz na Orange Popa, to nie mozesz
      juz wrocic do starej taryfy, tylko do tych obecnie istniejacych,
      czyli najwyzej do nowego orange go i orange free.
      • nuova Re: Orange POP 09.09.07, 16:19
        ...No właśnie, całe Orange i ich debilna polityka ;(

Oni reklamują sie, ze ten Orange POP to pakiety. A jak wyglada sprawa z
        pakietami - wszyscy widzą. Właśnie z powodu tych pakietów wolałam zapytać czy
        cos jest nie tak w tej ofercie i widzę , ze odezwał sie głos. za ten bardzo
        dziękuje :)
        • Gość: gnbv Re: Orange POP IP: *.enterpol.pl 09.09.07, 21:31
          wiecie co najlepsze jest NOWE Orange GO 100zl na 5mieszkow placicie
          zmieniaja wam taryfke po giera macie sms i 20 minute :D 2mms
          kosztuje :) i nie trzeba zadnych pakietow kwykupywac:)pozdro
        • Gość: Walter Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 11:35
          Pakiety są ok - to właśnie główny powód, dla którego przeszedłem do
          OPOPa. Co do przechodzenia z powrotem do nowego popa, jest to
          zupełnie bez sensu. Wyższe stawki za połączenia i brak pakietów
          tygodniowych w poprzednim POPie to chyba nie jest powód chęci
          migracji do poprzedniej taryfy?

Orange pop jest na prawde w porządku, zwłaszcza, jeśli często
          dzwonisz w sieci. Mnie w każdym razie wychodzi taniej niż poprzednio
          w innej sieci.
          • Gość: Adam Re: Orange POP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:28
            Ten nowy OPOP w porównaniu z Nowym Orange Go wypada cienko w mojej ocenie. Jak
            juz ktoś napisał w Nowym Orange Go po doładowaniu kwotą 100 zł (ważną przez 5
            m-cy) mamy po jednym gr0szu smsy w sieci 2 gr mmsy w sieci i 20 gr minuta w
            sieci i na stacjonarne. Stawki wazne nom stop, bez żadnych durnych pakietów jak
            w opopie ważnych tydzień czy tam nawet miesiąc, po czym jak sie nie wykorzysta
            przepadają, czyli jednym słowem jak wykupisz te 1000 smsow to trzeba je
            wykorzystać w określinym terminie.
            • Gość: Walter Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 17:49
              Masz racje - zwroc jednak uwage, ze to sa oferty skierowane do innych osob. Dla wielu ciagle wydanie 100 pln na raz na doladowanie komorki to jednak sporo, a dzwonic czasami trzeba i dlatego warto pokombinowac z pakietami. Np. pakiety smsow sa po 6 zloytch, wiec to zupelnie inny rzad cen, niz te, o ktorych piszesz.
              • Gość: Adam Re: Orange POP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:37
                OK tylko, że większość nie wykorzystuje tych pakietów w pełni, bo nie sądze żeby
                ktoś non stop słal SMSy tylko po to żeby wykorzystać, Więc konklretną ilość
                wysłanych smsów trzeba by podzielić przez te 6 zł i wtedy wyjdzie faktyczny
                koszt wysłania 1 smsa.
                • Gość: Walter Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:59
                  Matematyka to jedno, a zycie to drugie. W sytuacji kiedy nie masz 100 pln na inna taryfe i kupujesz sobie pakiet za 6 zlotych - nawet jesli wykorzystasz polowe, to smsy wyjda po 2 grosze. Tragedii nie ma, a budzet ucznia czy studenta nie zostanie bardzo naruszony. Tylko o tym mowie, majac na mysli zalety pakietow. Maja tez wady, ale i tak sa najlepszym rozwiazaniem dla osob, ktore oszczedzaja, a chca w miare czesto korzystac z telefonu.
      • hytry_tatar Re: Orange POP 22.10.07, 13:30
        a regulaminy polecam czytac, bo czasem mozna bardzo ciekawych rzeczy sie
        doczytac... aby pozniej nie zdziwic sie, a dlaczego tyle a tyle place? i jak to
        do tego doszlo! jezeli dzwonisz sporo na zewnatrz sie to kompletne nie oplaca
        sie, polecam TakTak.
        • Gość: somen Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:35
          w TT masz 59groszy do wszystkich ale PO KILKU MIESIACACH bodajze 8 tymczasem w
          orange go masz 60groszy obojętnie za ile doładowałeś i taką stawke masz zawsze,
          nieważne czy w sieci jesteś 1 dzien czy 1 rok taka stawka ci się należy.Do play
          jest 75 groszy ale to z uwagi na nierówny interkonekt.aha no i w sieci jest
          sporo taniej
          • porucznik_kwiatkowski Re: Orange POP 24.10.07, 18:57
            Dokladie dlatego nie zdecydowalem sie na taktaka - nie widze powodu, eby warto bylo przez osiem miesiecy czekac na nizsze stawki. Pop podoba mi sie taki jaki jest. Jasne, ze moglo by byc jeszcze taniej, ale stawki beda z czasem spadac we wszystkich sieciach.
    • Gość: eler Re: Orange POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:33
      przeszedłem na orange pop z innej sieci (myślałem jeszcze nad nowym go) ale
      zdecydowalem się na orange pop.Jak na razie jestem zadowolony z 3 osobami mam
      minute 10 groszy, smsa 3 grosze, jak dla mnie moze być.Jak narazie nie
      zauważyłem żadnych haczyków
    • mrzadym Re: Orange POP 10.09.07, 18:09
      orange pop jest sredni
      bardziej oplaca sie simplus imo, smsy po groszu jak sie wykupi pakiet, za chyba
      10 zlotych darmowy nr na miesiac, i za 10 zlotych 50mb do surfowania po necie
      mi sie bardzo podoba ich oferta
      --
      www.bazarstron.pl
      • Gość: Robert Re: Orange POP IP: *.forweb.pl 22.10.07, 19:47
        Zapomnialeś dodać że te wszystkie pseudo atrakcje dostęnne są
        wylącznie w sieci. Jak ktoś ma znajomych lub rodzinkę poza Plusem
        może tylko obejść się smakiem.
    • nuova Re: Orange POP 30.10.07, 00:08
      Orange POP odpada, To są pakiety, a ja nie zamierzam spedzać dnia na esemesowaniu :)
      Zastanawiam się nad GO, ale to w kwestii planów li tylko.
      Dzięki za wszystkie głosy za i przeciw.
      • Gość: haret Re: Orange POP IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.07, 22:25
        Go jest spoko bo jest prosty 60gr/minuta wszyscy.Jedyne co to trzeba sie
        orientowac to po ile jest minuta w sieci ale moim zdaniem najlepiej doladowywac
        za 50 lub 100 wtedy ma się odpowiednio 30 i 20 groszy.O smsach nie chce mi się
        rozpisywać ale do wszystkich po 18 w sieci 1 grosik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka