Dodaj do ulubionych

ceny w centrum Setpoint

12.12.06, 08:40
czy ktoś z forumowiczów korzystał z oferty? prosze podzielić się wrażeniami

a może sami konsultanci odpowiedzą mi na to pytanie

dziękuje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: ceny w centrum Setpoint 12.12.06, 14:20
      Mysle, ze powinnas zwrocic sie bezposrednio do Setpoint.
      • kati_74 Re: ceny w centrum Setpoint 12.12.06, 14:42
        na tym się chyba skończy... liczyłam na jakiś odzew tutaj
        • plineczka Re: ceny w centrum Setpoint 11.01.07, 10:47
          Tak tak ja juz CI pomoge - no wiec wszystko zalezy od tego jaki program Cie
          interesuje, czyli ile chcesz schudnac. Ale powinnas sie przygotowac na jakies
          700zl minimum. Dodam, ze SetPoint wart jest kazdej ale to kazdej zlotowki!ja
          wlasnie przekroczylam 7kg, a jedzonko ktore dostalam w jadlospisie jest pyszne.
          Od lat walczylam z waleczkiem na brzuchu itd.. normalnie nie moge uwierzyc jak
          szybciutko (2 m-ce) przy zupelnie dobrym pozywieniu kilogramy znikaja:)))
          Polecam goraco
          • oliffka5 Re: ceny w centrum Setpoint 11.01.07, 22:19
            oj nie przesadzaj! Samemu też mozna sobie poradzić przy odrobinie wyobraxni i
            silnej woli a i "parę" stówek się zaoszczędzi :-)
            • plineczka Re: ceny w centrum Setpoint 19.01.07, 12:56
              Nie przesadzaj? No to powodzenia z wyobraznia.
              • linn_linn Re: ceny w centrum Setpoint 19.01.07, 15:52
                Mozna, mozna. 2 lata temu nigdy bym w to nie uwierzyla. Stracilam juz
                nadzieje / kilka jo-jo na koncie /. A dzisiaj mam 20 kg mniej. Trzeba
                najpierw "odchudzic sobie glowe".
    • edhopper Re: ceny w centrum Setpoint 19.01.07, 12:23
      jestem wlasnie w trakcie 12-tygodniowej kuracji w set point. Cena wynosi ok
      1500 zl
      • aforek Re: ceny w centrum Setpoint 19.01.07, 13:12
        Ale to cena z produktami jakimiś,czy tylko za konsultacje?

potrawy.blox.pl
        • edhopper Re: ceny w centrum Setpoint 22.01.07, 17:22
          To cena za szczegolowy program zywieniowy specjalnie ulozony na kazdy dzien
          diety, po wczesniejszej konsultacji, czyli ulozony stosownie do upodoban, stylu
          zycia, nawykow itd klienta. Jest to wielkie ulatwienie i gwarancja prawidlowego
          przebiegu diety. Oczywiscie cena nie jest niska, ale ja nie zaluje! Wczesniej
          mialam bardzo zle doswiadczenia z dietami. W cene te jest rowniez wliczony
          ciagly kontakt telefoniczny i wizyty z dietetykiem
    • magdalaena1977 Re: ceny w centrum Setpoint 22.01.07, 20:19
      Nie chcę być wredną małpą i podważać czyjąkolwiek wiarygodność, ale użytkownicy
      edhopper i plineczka mają raptem kilka postów na koncie (po 5 i 2) i wszystkie
      zawierają zachwalanie odchudzania w Setpoint
      • edhopper Re: ceny w centrum Setpoint 23.01.07, 17:54
        Nie wiem jaki jest zwiazek miedzy wiarygodnosci a iloscia zamieszczonych postow,
        ale jesli ktos zechce potwierdzic podane przez mnie ceny, wystarczy zadzwonic
        do Set Pointu. A w kwestii zachwalania, to wydawalo mi sie, ze osoby
        zamierzajace sie odchudzac(a zakladam, ze czesc uzytkownikow tego forum do
        takich nalezy)mogly by byc zainteresowane doswiadczeniami tych, ktorzy
        korzystali z uslug np. Set Pointu, na co zreszta wskazuje pytanie o cene, na
        ktore odpowiedzialam. Zwykla zyczliwosc, zanim ktos wyda 1500 zl.. Ale nikogo
        do niczego nie namawiam, zdajac sobie sprawe ze sa to duze pieniadze. I nawet
        przy pelnej opiece dietetyka, potrzeba minimum silnej woli, zeby osiagnac
        rezultat, nie jest to zadna tajemnica. Po prostu dla osob takich jak ja, z
        bardzo mala wiedza o zasadach zywienia i po dosc kiepskich doswiadczniach z
        roznymi dietami, a takze ze spora nadwaga, korzystanie z uslug dietetyka,
        jakiegokolwiek, wydaje mi sie rozsadnym rozwiazaniem.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka