Dodaj do ulubionych

abonament era

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:41
hej zwlekalam z wzięciem minut na abonament i teraz oferta jest niezbyt
ciekawa :/ za 25 zł 40 minut i drogie telefony... a jeszcze w grudniu za
podobna cene było 2x wiecej minut :/
czy jest szansa, ze na swieta wielkanocne pojawi się jakaś nowa lepsza oferta
specjalna ??
Obserwuj wątek
    • Gość: skeezy Re: abonament era IP: *.chello.pl 03.03.08, 17:50
      > za 25 zł 40 minut i drogie telefony...
      Albo tani abonament, albo tani aparat.

> czy jest szansa (...)
      Szansa jest zawsze.
    • Gość: golfiarz Re: abonament era IP: *.centertel.pl 03.03.08, 20:02
      Wątpię. Era od dłuższego czasu odgrzewa ten sam kotlet. A im coś się więcej razy
      odgrzewa tym jest mniej smaczne. Lepiej przeanalizuj oferty innych sieci.
      • Gość: Magda Re: abonament era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:16
        no tak sie zastanawiam nad przejściem do Play, ale chciałabym zostawić swój
        numer.. dużo formalności chyba nie będzie przy przenoszeniu numeru ?? tym
        bardziej, że mam telefon na kartę..
        • Gość: qwe Re: abonament era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:47
          po co to trucie? nie lepiej wpaść/zadzwonić do Playa i zapytać?
        • Gość: golfiarz Re: abonament era IP: *.toya.net.pl 04.03.08, 23:17
          Idziesz do salonu playa i mówisz, że chcesz przenieść nr z upoważnieniem.
          Podpisujesz się kilka razy na różnych dokumentach i oni zajmują się resztą
          formalności. Musisz mieć chyba 50 zł na koncie.
          • Gość: Magda Re: abonament era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:19
            dzieki golfiarz :)
            • Gość: golfiarz Re: abonament era IP: *.toya.net.pl 05.03.08, 10:29
              Nie ma sprawy:). Jak masz jakieś jeszcze pytania to wal śmiało. Niedawno
              przenosiłem nr do playa i trochę jeszcze pamiętam.
              • zofiauk Re: abonament era 09.03.08, 18:45
                ja tez mam abonament w erze. Oferta ostatnio nie powala ale jak do nich
                zadzwonisz i pogadasz to jest mozliwosc ze wynegocjujesz to co chcesz mnie
                obnizyli cene abonamentu . Pogadaj ze sie zastanawiasz nad rezygnacja jezeli
                marudzenie nic nie da to przenos sie do Play .
                • Gość: magda Re: abonament era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 17:43
                  nie no juz postanowilam, ze ide do play ;) byłam dzis w salonie i sie okazalo,
                  ze musze przerejestrowac karte bo wczesniej mialam na abonament, ktory placic
                  moj tata... a teraz chce miec na siebie :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka