Gość: Enigma IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 19:07 mAM PROBLEM MAM TELEFON MOTOROLE K1 I NIE WEIM CZEMU JAK PRZESYŁAM ZDJĘCIA PRZES KABEL USB NA KOMPA TO MI WYCHODZĄ MALE CZY WIE KTOS JAK TO USTAWIC Z GORY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: Motorola zdjęcia 21.04.08, 23:35 Prawdopodobne powody: - niska rozdzielczość zdjęć ustawiona w telefonie (w menu aparatu wybierz 2.0 Mp i jakość wysoką), - zdjęcia były edytowane opcją "Zmiana rozmiaru obrazu" lub "Optymalizacja MMS", - zdjęcia były nieprawidłowo przesłane przez MPT - wybierz w telefonie tryb USB "Karta pamięci" i przetransferuj zdjęcia bez użycia programu, - zdjęcia mogły być pobrane z innego telefonu przez Bluetooth i przez tamten telefon pomniejszone lub mogły być otrzymane przez MMS, w którym rozmiar zdjęcia jest często ograniczony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enigma Re: Motorola zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 17:57 Aha ale rozdzielczosc to mam dobrze a jak mam wybrac w telefonie tryb USB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: Motorola zdjęcia IP: *.eastwest.com.pl 23.04.08, 08:06 Menu -> Ustawienia -> Połączenie -> Ustawienia USB -> Karta pamięci Odpowiedz Link Zgłoś