Gość: Xatlar IP: *.rev.masterkom.pl 18.05.08, 15:24 Siemka mam dylemat :jaki telefon wybrac do ok 1100-1200zł myślałem nad iphonem ;nokia n73;moze macie jakies inne propozycje z gory thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easternwall Re: co wybrac!? 18.05.08, 19:50 iPhone - bardzo intuicyjny interfejs, czytelny (duża czcionka), muzyka - dobry opis, odblokowanie - bez problemów (Zibri), świetna przeglądarka WWW (Safari). No ale są i wady - brak filmowania (tylko zdjęcia still), brak MMS, WWW - uzależnione od dostępu do hot-spota, mapy Google, kompresja plików muzycznych niezbyt skuteczna (no ale jakość podobno lepsza). Używam go w sieci SamiSwoi i jestem zadowolony. Kwestia oczekiwań i potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: co wybrac!? IP: *.struegel.net 29.05.08, 17:59 Może Asus P527? Mam go od miesiąca i jest naprawdę super. Myślę, że znacznie bardziej funkcjonalny niż iPhon. Miałem okazję bawić się trochę iPhonem i oprócz tego, że niewątpliwie ma super design to ma też sporo wad (między innymi bateria strasznie szybko pada) A jeśli chodzi o P527, to chodzi on na WM6.0 i jest to jego ogromny plus - daje to prawie nieograniczone możliwości jeśli chodzi o funkcjonalność. Możesz sobie zainstalować praktycznie dowolną aplikację, bo jest tego bez liku dostępne w sieci. Poza tym ma wbudowany GPS i AutoMapę w zestawoie (+akcesoria samochodowe), co dodatkowo jest bardzo fajne. Ma też radio FM. Zdecydowanie polecałbym wybór smartphona, zamiast iPhona (chyba, że zależy ci tylko na wyglądzie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś