Dodaj do ulubionych

co wybrac!?

IP: *.rev.masterkom.pl 18.05.08, 15:24
Siemka
mam dylemat :jaki telefon wybrac do ok 1100-1200zł
myślałem nad iphonem ;nokia n73;moze macie jakies inne propozycje
z gory thx
Obserwuj wątek
    • easternwall Re: co wybrac!? 18.05.08, 19:50
      iPhone - bardzo intuicyjny interfejs, czytelny (duża czcionka), muzyka - dobry
      opis, odblokowanie - bez problemów (Zibri), świetna przeglądarka WWW (Safari).
      No ale są i wady - brak filmowania (tylko zdjęcia still), brak MMS, WWW -
      uzależnione od dostępu do hot-spota, mapy Google, kompresja plików muzycznych
      niezbyt skuteczna (no ale jakość podobno lepsza). Używam go w sieci SamiSwoi i
      jestem zadowolony. Kwestia oczekiwań i potrzeb.
    • Gość: Darek Re: co wybrac!? IP: *.struegel.net 29.05.08, 17:59
      Może Asus P527? Mam go od miesiąca i jest naprawdę super. Myślę, że znacznie
      bardziej funkcjonalny niż iPhon. Miałem okazję bawić się trochę iPhonem i oprócz
      tego, że niewątpliwie ma super design to ma też sporo wad (między innymi bateria
      strasznie szybko pada)
      A jeśli chodzi o P527, to chodzi on na WM6.0 i jest to jego ogromny plus - daje
      to prawie nieograniczone możliwości jeśli chodzi o funkcjonalność. Możesz sobie
      zainstalować praktycznie dowolną aplikację, bo jest tego bez liku dostępne w sieci.
      Poza tym ma wbudowany GPS i AutoMapę w zestawoie (+akcesoria samochodowe), co
      dodatkowo jest bardzo fajne. Ma też radio FM.
      Zdecydowanie polecałbym wybór smartphona, zamiast iPhona (chyba, że zależy ci
      tylko na wyglądzie).
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka