Dodaj do ulubionych

motorola k1

08.08.08, 21:11
czy ktos moze mi powiedziec w jaki sposob powiekszyc mozliwosci
motorolki co do ilosci smsow w skrzynce?
Obserwuj wątek
    • Gość: krejzol Re: motorola k1 IP: *.debica197.tnp.pl 09.08.08, 19:15
      trzeba dokupic karte pamięci
      • barracuda7110 Re: motorola k1 09.08.08, 19:38
        ROTLF! To nic nie da. Smsy przechowują się w pamięci telefonu i/lub karty sim.
        • Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 22:58
          500 to mało? O_o
          • miriel27 Re: motorola k1 11.08.08, 11:03
            Ja co prawda czaiłam się na Motorolkę K1 ale wygrała Motorola W510. Ale ja w
            sumie usuwam wiadomości w miarę na bieżąco. Max jaki miałam to do 40 smsów w
            skrzynce. Ale średnio raz w tygodniu robię generalne porządki w telefonie.
            Chociaż gdybym miała tańsze smsy (tak poniżej 10 gr) to może też bym więcej
            pisała i dostawała smsów. Może trzeba zmienic siec? Gdzie są teraz najtańsze
            sms-y? ;)
            • Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:29
              mam na swojej karcie SIM 110 smsow, po włozeniu jej do motoroli mogę
              odczytac tylko 27 i mam zapełnioną skrzynkę; telefon nie odbiera juz
              nowych wiadomosci. czy jest mozliwosc odczytania wszystkich smsow z
              mojej karty sim w tym telefonie?
              • Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:55
                Na swojej karcie SIM możesz mieć najwyżej 30 wiadomości (zależnie od operatora),
                tak więc wspomniane 110 SMS-ów musiało być zapisane w pamięci poprzedniego aparatu.

Aby używać pamięci telefonu w k1 (500 wiadomości) wybierz Menu > Wiadomości >
                [OPCJE] > Ustawienia > Ustawienia wiadomości > Ustawienia SMS > Zachowaj na >
                Telefon
                (swoją drogą, bardziej skomplikować nie mogli :D)

pozdrawiam
                • Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:52
                  ustawiłam to juz wczesniej :)chcialabym jeszcze tylko odczytac te
                  stare smsy z poprzedniego telefonu
                  • Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 20:04
                    Obejrzysz je tylko w pamięci starego telefonu. Jakiego producenta był telefon?
                    Jeśli to Motorola, możesz przenieść SMSy programem Java Motorola TEXT. Jeśli to
                    inny telefon, to nic nie poradzisz niestety.
                    • Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:42
                      to byl samsung :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka