kolorowaona 08.08.08, 21:11 czy ktos moze mi powiedziec w jaki sposob powiekszyc mozliwosci motorolki co do ilosci smsow w skrzynce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krejzol Re: motorola k1 IP: *.debica197.tnp.pl 09.08.08, 19:15 trzeba dokupic karte pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: motorola k1 09.08.08, 19:38 ROTLF! To nic nie da. Smsy przechowują się w pamięci telefonu i/lub karty sim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 22:58 500 to mało? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
miriel27 Re: motorola k1 11.08.08, 11:03 Ja co prawda czaiłam się na Motorolkę K1 ale wygrała Motorola W510. Ale ja w sumie usuwam wiadomości w miarę na bieżąco. Max jaki miałam to do 40 smsów w skrzynce. Ale średnio raz w tygodniu robię generalne porządki w telefonie. Chociaż gdybym miała tańsze smsy (tak poniżej 10 gr) to może też bym więcej pisała i dostawała smsów. Może trzeba zmienic siec? Gdzie są teraz najtańsze sms-y? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:29 mam na swojej karcie SIM 110 smsow, po włozeniu jej do motoroli mogę odczytac tylko 27 i mam zapełnioną skrzynkę; telefon nie odbiera juz nowych wiadomosci. czy jest mozliwosc odczytania wszystkich smsow z mojej karty sim w tym telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:55 Na swojej karcie SIM możesz mieć najwyżej 30 wiadomości (zależnie od operatora), tak więc wspomniane 110 SMS-ów musiało być zapisane w pamięci poprzedniego aparatu. Aby używać pamięci telefonu w k1 (500 wiadomości) wybierz Menu > Wiadomości > [OPCJE] > Ustawienia > Ustawienia wiadomości > Ustawienia SMS > Zachowaj na > Telefon (swoją drogą, bardziej skomplikować nie mogli :D) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:52 ustawiłam to juz wczesniej :)chcialabym jeszcze tylko odczytac te stare smsy z poprzedniego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: motorola k1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 20:04 Obejrzysz je tylko w pamięci starego telefonu. Jakiego producenta był telefon? Jeśli to Motorola, możesz przenieść SMSy programem Java Motorola TEXT. Jeśli to inny telefon, to nic nie poradzisz niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowaona Re: motorola k1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:42 to byl samsung :( Odpowiedz Link Zgłoś