superkoralgol 28.10.08, 13:50 co o niej sądzicie? dla niewtajemniczonych jeszcze pl.youtube.com/watch?v=ELz8w5N9PZs albo tu telepolis.pl/news.php?id=12923 macie jakieś uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fantomas Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:14 chyba powstało małe nieporozumienie, po prostu w tym samym momencie założylismy taki sam temat. tytuł zbieżny pewnie dlatego, że tak nazywa się oferta. Oczywiście nie jestem "superkolargolem" , jak i on nie jest "Fantomasem" . Niech mod zostawi jeden z tych bliźniacznych wątków i już, ale oferta warta dyskusji. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
greenlimon Re: Równa Taryfa Heyah 28.10.08, 16:27 A ja własnie nie wiem, co myśleć o tej ofercie. Generalnie 44 gr na minutę wydaje się być bardzo atrakcyjna. To takie taniej do wszystkich obejmujące wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
superkoralgol Re: Równa Taryfa Heyah 29.10.08, 14:17 mhm dokładnie ;) też póki co próbuję sobie wyrobić zdanie na temat tej oferty 44gr to faktycznie super tanio a ja akurat mam taniej do wszystkich z wybrancyh pakietów w sumie jak będę miała kogoś za granicą to już w ogóle będzie super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vesnah Re: Równa Taryfa Heyah 31.10.08, 16:54 Równa Taryfa jest przede wszystkim dla ludzi, którzy mają kogoś na saksach. I to jest faktycznie najtańsza stawka na rynku. Nie wiem tylko czy warto porzucać dotychczasowe multipakiety dla RT, bo kalkulacja mi osobiście jednak wychodzi lepiej przy pozostaniu przy starych ofertach. Do siostry na wyspach dzwonię raz w tygodniu, a do tubylców codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vis Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.3s.pl 23.11.08, 16:38 Ta taryfa za granicę to wielkie naciąganie! Uruchomiłem ten pakiet i teraz nie mogę się dodzwonic do Irlandii -zgłasza się skrzynka i głos każe zostawic wiadomośc.Można pomyślec że wszystkie 5 osób ma wyłączony telefon ale dzwoniłem z innego tel. heyah , bez tego pakietu i jest ok.Czas chyba zmienic tę siec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.acn.waw.pl 24.11.08, 11:33 Pytanie na jaką, skoro inni biorą za minutę międzynarodowego 3 razy więcej? Na innych forach ludzie chwalą ofertę i nie zgłaszają problemów. Albo zadzwoń do Heyah, albo spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 21:41 Mam jedno pytanie. Czy wy tam w Heyah: 1) Jestescie idiotami i myslicie, ze po zalogowaniu sie jako superkoralgol bedziecie udawac zwyklego uzytkownika i nikt sie nie zorientuje? 2) Uwazacie, ze ludzie sa idiotami i sie nie zorientuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.181.191.130.static.crowley.pl 01.11.08, 16:46 Dokładnie, tym bardziej, że na przykład Simplus jest tańszy. Rozmowy zaczynają się już od 5 groszy do przyjaciół w sieci. Poza tym, za granicę lepiej dzwonić za darmo przez internet... Odpowiedz Link Zgłoś
amar-ain Re: Równa Taryfa Heyah 02.11.08, 17:14 Jeśli chodzi o stawki do polskich sieci to tak, ale jeśli chodzi o tradycyjną telefonię komórkową to stawka 44gr za minutę połączenia jest naprawdę korzystna. Nie zawsze jest możliwość zatelefonowania przez internet, więc jest to naprawdę dobra opcja dla osób, które często dzwonią za granicę, a tak dla ścisłości- jestem użytkownikiem TT:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 10:35 Dzwonienie przez internet z komórką trudno porównać. Nie każdy ma możliwość siedzieć pół dnia przed netem. Ja jestem bardziej zaskoczony ceną internetu - 2 grosze za 100kb to najtaniej na rynku w cenniku, a z pakietów taką samą stawkę daję tylko pakiet 50 mb w Plusie Odpowiedz Link Zgłoś
superkoralgol Re: Równa Taryfa Heyah 03.11.08, 15:03 Zmieniając taryfę na RÓWNĄ, zostają wyłączone minuty i SMSy zebrane w takich promocjach jak Magiczne Pakiety Minut lub SMSów, Pakiet Heyah i Stacjonarne, Milion Pisanek, jak również zostanie wyłączona Mega Paczka i Bonus 10% w Heyah Klubie, także z tych ofert korzystać nie będzie można zatem warto zastanowić się nad multipakietem ;] a co do plusa mam mixa nie wiem czy w simplusie jest taniej, nie wiem, bo nie używam ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.09, 22:12 Czy jeśli dzwonię do Niemiec, do osoby, która korzysta z usług niemieckiego operatora, to czy ta osoba płaci za to połączenie, czy jedynie ja płacę te 44 grosze/min? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andiw Re: Równa Taryfa Heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 11:05 Ona nic nie płaci, całkowity koszt minuty to 44 grosze pobierane z Twojego konta w Heyah Odpowiedz Link Zgłoś