Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:31 Czesc , mam propozycje kupna nowego siemensa s 55. obecnie mam M35 i i jestem zadowolona, czy ktos ma ten nowy? czy oplaca sie zamaina? Dzieki za odp Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rolek Re: S 55 IP: *.prokom.pl 29.10.03, 10:54 Napisz jeszcze za ile możesz nabyć tego siemensa to napisze Ci czy warto i dam wskazówkę gdzie szukać recenzji telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: S 55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:36 Ceny na razie nie znam. Ale postaram sie napisac jak sie dowiem czegos wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labor Re: S 55 IP: *.tele2.pl 30.10.03, 11:49 pclab.pl/?art=&sid=6619&mode=nested&order=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jarofon Re: S 55 31.10.03, 20:01 cze. jestem nabywcą tego tel. za jedyne 58 pln brutto w ideii z aparatem cyfrowym lub zestawem słuchawkowym. Moje zadowolenie z tego tel. jest takie sobie. Mankamentem tego aparatu są słabo słyszalne dżwięki. Jeżeli zamierzasz go nosić w torebce to nieodbierzesz żadnego tel. Chyba że sesteś bastawiona na oddzwanianie. Polecił bym Ci nokie 6600 jest rewela troszeczke tańsza od 6610 ale estetyka i fynkcjonalność ekstra. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tely Re: S 55 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 11:04 Dla kobiet telefonik napewno będzie dobry. Ale: 1. klawiatura-klawisze są za blisko siebie, źle odczuwalny moment wciśnięcia (problemy przy pisaniu smsów). Uwierzcie, nie mam grubych palców :) 2.każdy kto go weźmie do ręki łatwo zauważy, że położenie klawiszy z symbolami słuchawek (zielona, czerwona), to nieporozumienie-dlatego ich nie używam. Rozmowe odbieram innym klawiszem, przyzwyczaiłem sie i mi to nie przeszkadza. 3. Obecnie wyświetlacz 256 kolorów to lipa! każda fotka zrobiona aparatem musi być wrzucona na kompa, żeby zobaczyć, jak naprawde wygląda! Na wyświetlaczu widać tylko ogólny obraz, mało wyraźny. Mnie to także nie rpzeszkadza :) Zalety: -świetne dzwonki (nie wiem, czy za ciche, telefonu nie trzymam w torebce ;)) -dość dobra bateria -efektowny wygląd -dużo ciekawych funkcji: dyktafon itp. Wybór należy do Ciebie. Osobiście narazie na nic innego nie będę zmieniał. Pozdrawiam i jeśli masz jakieś doświadczenie, to wypowiedz się w wątko PROpozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: S 55 05.11.03, 20:41 mozna jeszcze zsynchronizowac kalendarz - wtedy zbedny jest palm. Odpowiedz Link Zgłoś