Gość: piesior666 IP: *.bethere.co.uk 18.01.09, 18:06 Jakos nie po polsku sie nazywa.Jakos dziwnie sie nazwe czyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki MyPhone 6650 IP: *.augustow.mm.pl 18.01.09, 18:58 Niestety to nie jest pierwszy rodzimy producent. Pierwsza była juz kilka lat temu "MANTA" multimedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sth nieścisłości IP: *.acn.waw.pl 18.01.09, 19:07 "Jego drużyna składa się jednak z samych gwiazd z importu. Telefony z logo myPhone są produkowane w Chinach" - warto spojrzeć, gdzie produkowane są inne telefony - w dużej mierze też w Chinach... dwa: "0,4 MB pamięci bez możliwości rozszerzenia!)" a w tabelce "Pamięć wewnętrzna 0,4 MB Pamięć dodatkowa micro-SD (1 GB)" rozumiem, że to micro SD to jest tylko od tak sobie i do niczego nie służy? Do tego nikt się nie zająknął o mp3, radiu, czy PictBridge... nie kupiłbym tego telefonu, ale tak stronniczego artykułu dawno nie czytałem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgi Re: nieścisłości IP: 80.54.22.* 18.01.09, 22:47 Słusznie, też zauważyłem. Albo chamska propaganda konkurencji, albo skrajne dyletanctwo. __________ my.opera.com/Jurgi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja no to jest telefon w sam raz dla mnie IP: 85.134.168.* 18.01.09, 19:12 aparat mam, odtwarzacz mp3 mam, laptopa do czytania poczty poza domem tez, tylko brakuje mi telefonu ktory nie proboje zastapic mi tego wszystkiego na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YourMom Re: no to jest telefon w sam raz dla mnie IP: *.acn.waw.pl 18.01.09, 20:01 Dokłanie. Czemu cały czas wciskają mi te wodotryski. Mp3 z telefonu to totalna porażka. Nie jestem audiofilem ale mp3 z tel to masakra dla ucha. Fakt w swojej nokii e51 korzystam w wyjątkowych sytuacjach z wifi ale to b. rzadko. Tak więc taki telefon byłby w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: no to jest telefon w sam raz dla mnie 18.01.09, 22:29 no to gratuluję bezstronności, jeśli jakość i intuicyjność mp3 oceniasz po jednym produkcie Nokii, na dodatek zapewne z firmowymi słuchawkami. weź porządny telefon muzyczny, porządne słuchawki i sprawdź. i nie powtarzaj tego typowego dla starych ludzi bełkotu o "wodotryskach", wynikającego jedynie z tego że współczesne komórki przerastają ich. ciekawe czy bloker reklamowych sms i niechcianych telefonów też nazwiesz zbędnym wodotryskiem? wifi? jak byś miał porządny smartfon z ekranem dotykowym, to byś korzystał częściej. GPS... też pewnie ekran 3 cale za mały, co? jasne, najlepiej iść gdzieś tak, objuczony osobnym GPS, osobnym mp3, laptopem do netu, może jeszcze radiem, no i rzecz jasna aparatem cyfrowym. serio w to wierzysz że tak będzie "zawsze"? och, wspolczuje wyobraźni. no i tego subiektywizmu odnośnie jakości mp3 w komórce.... nokia ... i te jej "suchafki" Odpowiedz Link Zgłoś
mephirek Manta była pierwsza 18.01.09, 19:44 Manta ze swoim telefonem MOB-60 była pierwszym polskim producentem komórek. Niestety debiut okazał się niezbyt udany, ponieważ w powyższym telefonie użytkownik nie mógł nawet zmienić tapety - same zmieniały się co kilkadziesiąt sekund. Gdyby dłużej poszukać, to na pewno znalazłoby się jeszcze kilka firm, które pod własnymi markami sprowadzały komórki z Chin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Chiński badziew. W sam raz na "górnopółkowy" IP: 80.50.230.* 18.01.09, 22:12 telefon dla klientów tuBiedronka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronx MyPhone 6650 IP: *.tvgawex.pl 18.01.09, 22:47 zdecydujcie sie czy ma port kart microSD czy nie ma możliwości rozszerzenia pamięci... totalny amator to pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy MyPhone 6650 IP: *.dot-com.net.pl 18.01.09, 23:38 a promieniuje jak ruska stacja! Jego SAR znacie? nie - i nie poznacie bo go nikt nie udostępni. Nie wierzycie? Sprawdzice sami - kazda dobra firma podaje jaki współczynnik promieniowania ma każdy jej model.Wpiszcie w wyszukiwarkę na stronie nokii słowo SAR - ono oznacza wpsólczynnik promieniowania. Takiej informacji nie uzyskacie od chinczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin myPhone – złe doswiadczenia IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 20:58 myPhone – złe doswiadczenia Serwis jest FATALNY. Nie odpowiada na meila i telefony a klienta traktuja jak idiote. Przez kilka dni nie mogłem się dodzwonić. Na prośbę o przesłanie konfiguracji MMS wyslali na inny model telefonu mimo, że już wczesniej wyslali błędną. W zamian proponuja, że oni mogą to zrobic za 15zl. Ponieważ zależało mi na telefonie na dwie karty zaryzykowałem i się zawiodłem. Telefony myPhone są WADLIWE i jest z nimi problem. Jak sobie z tym poradzić skoro serwis ma to gdzieś. Wyslany do naprawy, wraca z usterką. Nie wierze już w to co piszą na swej srtonie WWW. Przypomina mi to stare i najgorsze czasy: KLIENT NASZ CHAM Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frep Re: myPhone – złe doswiadczenia IP: *.wroclaw.mm.pl 16.10.09, 17:52 mój model się nie popsuł ani razu i nie wiem jak działą serwis. ale podoba mi się, że jest door2door; więc już jest wg mnie lepszy od konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villemo Re: myPhone – lepsze doswiadczenia:)) IP: 80.54.238.* 19.04.10, 13:50 Witam, od 2 tygodni posiadam model 9010 VERSE, ma JAVĘ, WiFi, aparat 2 mpx, trackballa do internetu i duży wyświetlacz. Obsługuje moją 2Mb kartę microSD (nie wiem jak z większą, taka miałam pod ręką)bateria trzyma nawet 3-4, nie wiem jak będzie później. Serwis super. nie miałam wgranej Opery. W poniedziałek zadzwoniłam, we wtorek do pracy przyjechał kurier i w piątek odwiózł. Tapety znalazłam w odpowiedniej wielkości na blackberry, ale nie wiem jeszcze jak inne aplikacje i ich dostępność, chociaż Jave ma i działą więc powinno być ok. Wszyscy którzy mają taki model to proszę o wpisy przygładowych stron do pobierania aplikacji np. Zadowolona użytkowniczka dualsim(nareszcie jeden telefon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo opinia - MyPhone 6650 IP: *.robbo.pl 28.07.12, 23:57 Telefon używałem ponad 5 lat. Kupiłem go był na 2 karty sim - i był duużo tańszy (wtedy) od innych producentów (dual sim). Spodziewałem się badziewia - zastanawiałem się ile to cudo "pochodzi", i po ponad 5 latach "ciorania" telefonu na wszystkie sposoby (średnio około 20 godz. gadania miesięcznie), powiem wam tak. dla osoby używającej telefonu do dzwonienia a nie do pierdół którymi są zawalone teraz telefony - telefon ten sprawdził się rewelacyjnie. Był nie do zajeżdżenia po prostu. Wady: (po 5 latach - mogę coś o tym powiedzieć), 1.Przyciemniana szybka wyświetlacza - jak jesteś w słońcu, ciężko coś zobaczyć na ekranie - ja wklepałem sobie jasną tapetkę i jest wtedy w miarę ok. 2.Szybka - niestety nie najtwardsza (a jak ją porysujesz - to za pierona już nic nie zobaczysz - pokrowiec 10 zeta ze smyczą, załatwiło w moim wypadku sprawe. Miałem już kupę różnych telefonów Nokii, SonyEricson,Siemens, etc.etc. Już nie będę płacił za nazwę - ten niby polsko-czeski telefon, tak naprawdę produkowany w chinach (hehe - z ciekawości się do tego dokopałem na necie), całkowicie zdał egzamin jako telefon. A telefonami z pierdołami niech się bawią dzieci i ci którzy tych pierdół potrzebują. Ps. 2 dni temu w późnych godzinach nocnych telefon padł na amen, reanimacja nie powiodła się, zaczął sam się wyłączać i włączać, aż w końcu jednoznacznie odszedł z tego "padołu". Pozostawił po sobie uczucie żalu (mojego), i miłe wspomnienia (między innymi: lot na dystansie ok.3metrów i upadek na posadzkę- udało mu się wtedy przeżyć), na jego "licu" pojawiło się w tym czasie wiele rys - a każda z nich to inna historia :) będzie mi go brakowało... Zgodnie z powyższą deklaracją, przesiadam się na kolejny tego typu cud techniki prosto z ChRL, czyli E71 Dual Sim, w cenie 78zł brutto z Vatem ;) (albo i bez - czort wie jak oni to załatwiają). W końcowej mowie powiem, że telefon ten (MyPhone6650), był dla mnie dokładnie takim jakim go opisałem. I nie żałuję że go kiedyś kupiłem. MYPHONE6650- R.I.P. A.D.2012.07.25 Odpowiedz Link Zgłoś