Dodaj do ulubionych

BlackBerry Curve 8900 Javelin

IP: *.home.cgocable.net 21.03.09, 20:33
Kanadyjski?
Obserwuj wątek
    • Gość: hedr Re: BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: *.icpnet.pl 22.03.09, 16:29
      kadayjski
    • Gość: Kuba28 BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: 81.170.25.* 08.06.09, 12:00
      mam ten telefon i jestem względnie zadowolony,to nie tylko ładny telefon ale
      również funkcjonalny, klawiatura QWERTY, o której była mowa jest ok,to znaczy
      się przyzwyczaiłem do niej, ale jako minus muszę zaznaczyć, że ma baaardzo
      maleńkie przyciski, no chyba, że jako narzędzie managera posłuży bardziej
      kobiecie niż mężczyźnie, ale już się względnie przyzwyczaiłem i muszę ogólnie
      powiedzieć, że to fajny telefonik chociaż i tak bardziej marzy mi się xperia
      sony ericssona, ale to juz telefonik z wyższej pułki niż ta którą zajmuję mój
      blackberry,pozdrawiam
    • Gość: craven BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: *.range86-172.btcentralplus.com 25.12.09, 15:31
      hmm. telefon jest ok ale szybko się zestarzeje, niestety brak w nim suppotu
      dla G3 a to niestety poważny minus. wszystko inne - bomba - zdecydowanie
      lepsza jakośc dźwięku niż iphone, wymienny akumulator i możliwość zmiany karty
      sim bez majstrowania z śrubokrętem. Mam go od niedawna i jedyną opcją w
      przyszłości będze też jeżynka(mam nadzieję że z semidotykowym interfacem ikon
      i z klawiaturą qwerty)w standardzie storm2.
      POZDRAWIAM SERDECZNIE BBMANIAKÓW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka