Gość: mascd IP: *.home.cgocable.net 21.03.09, 20:33 Kanadyjski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hedr Re: BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: *.icpnet.pl 22.03.09, 16:29 kadayjski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba28 BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: 81.170.25.* 08.06.09, 12:00 mam ten telefon i jestem względnie zadowolony,to nie tylko ładny telefon ale również funkcjonalny, klawiatura QWERTY, o której była mowa jest ok,to znaczy się przyzwyczaiłem do niej, ale jako minus muszę zaznaczyć, że ma baaardzo maleńkie przyciski, no chyba, że jako narzędzie managera posłuży bardziej kobiecie niż mężczyźnie, ale już się względnie przyzwyczaiłem i muszę ogólnie powiedzieć, że to fajny telefonik chociaż i tak bardziej marzy mi się xperia sony ericssona, ale to juz telefonik z wyższej pułki niż ta którą zajmuję mój blackberry,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craven BlackBerry Curve 8900 Javelin IP: *.range86-172.btcentralplus.com 25.12.09, 15:31 hmm. telefon jest ok ale szybko się zestarzeje, niestety brak w nim suppotu dla G3 a to niestety poważny minus. wszystko inne - bomba - zdecydowanie lepsza jakośc dźwięku niż iphone, wymienny akumulator i możliwość zmiany karty sim bez majstrowania z śrubokrętem. Mam go od niedawna i jedyną opcją w przyszłości będze też jeżynka(mam nadzieję że z semidotykowym interfacem ikon i z klawiaturą qwerty)w standardzie storm2. POZDRAWIAM SERDECZNIE BBMANIAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś