Gość: kajzer101 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:50 czy mzcie moze pilot do tv na nokie n73 bardzo potrzebuje niech ktos wstawi linka jak ma odwdziecze sie z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:30 Używam na mojej N95 8GB i chodzi bez zarzutu (TV Sony) shop.psiloc.com/pl/Application,65544,Psiloc+irRemote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer101 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:20 sciagnolem to i nie idzie zainstalowac w mojej nokii N73 :( co dalej jak to zrobic zeby u mnie pilot tez byl i chodzil bez zarzutu prosze o jakiegos linka z tym pilotem please ! :) kto ma w N73 pilota i mu dziala niech wstawi tego linka skad to pobral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:19 Na pewno ściągnąłeś wersję na N73? shop.psiloc.com/pl/Application,262308,Psiloc+irRemote Poza tym po ściągnięciu oprócz wybrania konkretnego modelu sprzętu który chcesz obsługiwać, "pogrzeb" w opcjach - jest kilka trybów pracy IR do wyboru, musisz znaleźć ten który działa najlepiej na twoim telefonie. U mnie działa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer101 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 13:52 a to trzeba sciagnac konkretna wersje na nokie n73??? czy jak??? a jak wlacze podczerwien bo ponoc musi byc zeby to dzialalo to mi sie ten program wylacza nie wiem dlaczego??? aha i nie umiem znalezc mojego pilota to co mam zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.aster.pl 19.04.09, 23:03 Jakie do cholery ściągnołem i idzie, skąd wy ludzie jesteście z tym idzie i innymi błędami orograficznymi.Szlag mnie trafia z tym "idzie" co to w ogóle znaczy, dżizus krajst...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer101 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 13:47 sorry pobralem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer101 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 13:52 a to trzeba sciagnac konkretna wersje na nokie n73??? czy jak??? a jak wlacze podczerwien bo ponoc musi byc zeby to dzialalo to mi sie ten program wylacza nie wiem dlaczego??? aha i nie umiem znalezc mojego pilota to co mam zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:25 Stary po co ci taki telefon jesli nie umiesz obsługiwać zwykłego programu...? Żadnej podczerwieni nie włączasz, program sam ją sobie uruchamia. I żadnego "pilota" nie szukasz, tylko szukasz w spisie swojego modelu TV albo co tam chcesz obsługiwać (prawy klawisz "urządzenia" potem po lewej "opcje" i "dodaj urządzenie" i dalej szukasz kategorii TV, wybierasz markę i konkretny model) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajzer101 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:30 wiem ze wybieram konkretny model pilota ale w spisie go nie ma :( i jak uruchomie tego pilota to nie dziala nie wiem dlaczego wciskam przełączenie kanału a tu nic leci to co leciało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu1988 Re: Nokia N73 - pilot do tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 20:06 rapidshare.com/files/100649520/Pilot_TV.rar Odpowiedz Link Zgłoś