IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:49
Mam pytanie dostałam cennik z salonu play i nie wiem co oznacza stwierdzenie
"telefony o ograniczonej dostępności". Może mi ktoś wytłumaczyć co trzeba
zrobić aby dostać telefon z tego cennika??
Lub jaką trzeba z nimi podpisać umowę?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:08
      Nie każdy salon je posiada o to chodzi.
    • dorsai68 Witrtualna oferta. 24.07.09, 11:09
      Oznacza to tyle, ze aparat jest w ofercie, ale nikt u operatora nigdy go nie widział.
      ;-)
      • Gość: piasek Re: Witrtualna oferta. IP: 80.48.17.* 18.09.09, 10:29
        nie tylko, to określenie oznacza też, że aparat ma ograniczony zasięg:) tylko to
        akurat dotyczy wszystkich aparatów. wiem, bo sam ma Play
    • Gość: barney Re: Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:29
      to znaczy że niby jest w ofercie ale tak naprawdę nie ma, z nokia n97 tak u nich
      jest, chciałem wziąć ale nie było i poszedłem do orange i wziąłem w biznesie
      jeszcze lepszą e75 i dwa miesiące za free abonamentu.
    • Gość: Play to ściema Re: Play IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.09, 09:18
      To oznacza że są ale na obrazku :) Jak wszystko w Play to ściema. Możesz sobie
      popatrzeć na reklamie w TV lub na ulotce a dostaniesz jakiś stary ( często
      felerny model ) i przy odrobinie wyobrażani wyobrazić sobie że masz Iphona :)))).

• Gość: astra Andrzejku, pozwij w końcu tego playa do sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 12:35
        i nie śmieć forum odgrzewanymi kotletami.
    • Gość: dodek Re: Play IP: *.centertel.pl 13.09.09, 09:58
      musisz zadzownić do ich BOK i liczyć na kumatego człowieka. może za 2-3 tygodnie
      Ci powiedzą, że w jakimś salonie pojawią się z 3 egzemplarze...to duży problem
      Play - puste magazyny
    • Gość: 7 Re: Andrzejku, pozwij w końcu tego playa do sądu IP: *.toya.net.pl 13.09.09, 13:25
      Czyli twoje opowieści są wyssane z palca.
      • Gość: Biały Rycerz Re: Andrzejku, pozwij w końcu tego playa do sądu IP: *.tktelekom.pl 07.06.13, 16:53
        A wiecie, że w wielu salonach Playa można sprzedać swój nieużywany już telefon? Dla mnie świetna opcja bo już komis go nie chciał a mi dali 160 zł :)
    • gsm.wroclaw.pl Re: Play 21.06.13, 20:57
      "Ograniczona dostępność" znaczy - nie wszędzie jest.
      Będziesz musiał obdzwonić salony firmowe, lub doradców biznesowych, bo np na całą Polskę jest tylko kilka sztuk.
      Dla hejterów - wynika to z kilku przyczyn (a najczęściej z tej, że dla producentów telefonów Polska to trzeci świat jeśli chodzi o target w zaopatrzeniu) .
      • winogronek81 Re: Play 24.09.13, 10:14
        dlatego stare telefony z Polski teraz można sprzedać w Play a one lądują w krajach 3-ego świata...
    • magdakrawiecka Re: Play 24.09.13, 11:06
      tzn., że trzeba się śpieszyć, bo mało sztuk na magazynie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka