Dodaj do ulubionych

Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era

26.07.09, 17:01
Mam takie pytanie jakie jest w temacie...
Chciałbym przejść z Heyah
Na
Orange
lub Era -
pytanie tylko które lepsze na abonament z dobrym, tanim telefonem (najlepiej
za 1zł)

Plusy Era

Ma ją wiele znajomych

Plusy Orange

Darmowe pakiety
Tańsze telefony
Ładniejsze numery ;p
Obserwuj wątek
    • mwilq Re: Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era 27.07.09, 02:00
      A nie zastanawiałeś sie nad Playem?Połaczenia będa pewnie nieco tańsze,a telefony - na pewno DUZO tańsze niż w Erze czy Orange.No i nie musi cie obchodzić,gdzie kto ma telefon - równa stawka.
    • Gość: tin Re: Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:13
      no to Era, skoro ma ją wielu znajomych. bierz abo z pakietem 2000 minut do 5
      osób w sieci najlepiej
    • zielona_skarpeta Re: Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era 29.07.09, 10:32
      nie wziąłeś pod uwagę najlepszej sieci w Polsce - Plusa. Ma największy zasięg i bogatą ofertę - nawet muzę na komórkę możesz ściągać za grosze z www.muzodajnia.pl. Ja miałam komóre już we wszystkich sieciach, dopiero od kiedy mam plusa nie mam na co narzekać.
      • Gość: gościu Re: Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 16:15
        taa ja też nie wiem dlaczego nie sprawdziłeś oferty plus-a, jest w ogóle bezkonkurencyjna. komórę mam od dawien dawna i ciągle coś nie grało, dopiero jak przeszedłem do plusa to w końcu jest ok - wszędzie mam zasięg no i legalne mp3 za śmieszną kasę ściągam.
        • Gość: lolto Re: Z Heyah na... Orange? Era? - play IP: 80.51.97.* 05.08.09, 17:42
          Porównam jeszcze plus :p
          Co do play to by było super jak by wszyscy mieli do tej sieci tak jak do innych...
    • Gość: lolto Re: Z Heyah na... Orange? Era? - plus IP: 80.51.97.* 08.08.09, 16:44
      w plusie nie znalazłem nic takiego dla siebie...
      to 14400 to na pewno nie na długo.
      wybrałem Orange, dzięki za starania. ELO!!!
    • Gość: dora Re: Z Heyah na... Orange? Era? - Orange Vs Era IP: *.chello.pl 18.08.09, 21:44
      Nie polecam ery. Przejechałam się na nich i to nieźle. Nie traktuja poważnie
      klientów, wręcz olewają. Oferta mało konkurencyjna w stosunku do innych operatorów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka