Dodaj do ulubionych

Pięć najsłynniejszych budynków Stefana Kuryłowicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 14:32
nie chcę być wstrętna, ale za to co zrobił zrozpaczonym lokatorom, którzy codziennie mają widok z okien na ten bunkier na wyciągnięcie ręki dosłownie...chyba mu ktoś u góry wystawił rachunek za ich krzywdę...
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Pięć najsłynniejszych budynków Stefana Kuryłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 14:39
      mowa o Wolf Bracka...
    • krolowa-mroku Pięć najsłynniejszych budynków Stefana Kuryłowicza 10.06.11, 00:55
      Moja koleżanka z podstawówki tam mieszkała, miała widok z okna aż po Plac 3 Krzyży, na szczęście z drugiej strony miała okna na Aleje Jerozolimskie. Teraz ludzie mają tam istny grobowiec. A swoją drogą to przecież są przepisy nakazujące dostęp światła słonecznego do mieszkań przez 3 godziny dziennie (2 godziny w zwartej zabudowie śródmiejskiej), dlaczego ten budynek został postawiony niezgodnie z przepisami?
      • Gość: mamapik Re: Pięć najsłynniejszych budynków Stefana Kuryło IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 07:53
        Wątek łamania prawa przy realizacji projektów pana Kuryłowicza stale się pojawia, mnie dotknął w związku z tzw. Eko-Parkiem, moich znajomych - w związku z Mariną. Może zanim zaczniecie stawiać pomniki rzetelnie przeanalizujecie działalność bohatera publikacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka