Gość: cc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:00 wszędzie podobno masa żydów i ponoć nami rządzą a ja nie znam żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: szukam żyda IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:46 Może to ci pomoże afery.prx.pl/judaizm.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek1945 Re: szukam żyda 04.03.05, 09:32 To idz do naczelnego Wyborczej ( Aarona Szechter) , idz do pani Wandy Rapaczyński. Idz do prezesa RMFFM i masz już 3 żydków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinda Re: pytanie IP: *.arcor-ip.net 05.03.05, 18:05 No to ile cech z tej listy rozpoznawczej do tematu trzeba u siebie znalezc aby okreslic sie Zydem - czy trzy wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia tu jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:42 wejdż do kościoła, to tam na obrazach ujrzysz m.in. wielu żydów: apostołów i jezusa chrystusa-boga, który wybrał naród żydowski i narodził się w nim. antysemici won! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: szukam żyda 06.03.05, 04:15 rozumiem, ze podana strona internetowa zostala zalozona przez jakiegos dobrego czlowieka, ktory w imie milosci do Boga i blizniego swego, chce tego blizniego uswiadomic, jak wielkie grozi mu niebezpieczenstwo. To po prostu nie do wiary! Zastanawiam sie (choc zupelnie nie wiem po co), jak wielkie trzeba miec kompleksy, jaka straszna w siebie niewiare, jak slabe w sobie ugruntowanie, zeby wypisywac takie bzdury, i - jak mniemam - wierzyc w nie swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #p$CoLk@# Re: szukam żyda IP: *.chilan.net 06.03.05, 12:35 Mam napisać referat o Żydach i zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Czy w Polsce są jeszcze Żydzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gano Re: szukam żyda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:18 Człowieku w moim kraju doszło do tego że za wymówienie słowa Żyd stajesz się automatycznie antysemitą a broń Boże abyś napisał coś bądż powiedział w negatywnym znaczeniu to na 100% znajdziesz się na liście Wisentala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan ja znam jednego.Nazywa sie Dżizus Krajst IP: *.chello.pl 09.03.05, 00:12 Nazwisko mowi samo za siebie. typowo zydowskie. Odpowiedz Link Zgłoś