Dodaj do ulubionych

GALAS-szukam ludzi z całego świata

01.09.05, 01:14
Witam,czy jest ktos kto nosi takie nazwisko.Jako dziecko pamietam ze do
rodziców przychodziły listy od kogos noszacego to nazwisko,chyba z
Hiszpanii,ale nie pamietam.Prosze o ewentualne zgłoszenia na mój mail joga-
42@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.localdomain / 217.198.33.* 01.09.05, 16:09
      Jest. Uczy niemieckiego na SGH. Mam niemiłe wspomnienia.....
    • ania091951 Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata 03.09.05, 05:48
      ZNAM BARBARE GOLAS MA CORKE ANIE I SYNA ADAMA MIESZKAJA W CHICAGO
      • zija63 Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata 06.09.05, 01:08
        witaj,mam pytanko,czy mozesz sie dowiedziec czy ich nazwisko zawsze sie pisało
        Golas?I skad,z jakich rejonow Polski pochodza.Z gory dziekuje i przepraszam za
        klopot
        • Gość: ania Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 06.09.05, 13:53
          POCHODZA GDZIES Z POD KRAKOWA _CHYBA TARNOW NAZWISKO PISZE SIE PRZEZ L Z
          KRESECZKA NAZWISKO GOLAS MA PO MEZU JEJ IMIE BARBARA
          • Gość: eli Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.mofnet.gov.pl 13.09.05, 15:33
            z moją córką do Gimnazjum nr 38 w Wa-wie chodzi Gosia Galas
    • mariken Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata 13.09.05, 15:35
      z Gosią Galas chodziłam do liceum, 2LO Starachowice
    • Gość: gosc Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.infonetpl.com / 80.51.235.* 15.09.05, 19:46
      W miasteczku Zduny w pow.Krotoszyn byla /jest? rodzina Galasów.
    • Gość: Ania Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 21.09.05, 00:15
      witaj, ja mam tak na nazwisko. Mieszkam teraz we Francji ale mam rodzine w Polsce i jak masz ochote to napisz do mnie annxx@tlen.pl. Ja juz kilka razy spotkalam osoby ktore maja takie samo nazwisko nawet tu we Francjii i szczerze to dziwne bo to nazwisko nie jest przeciez takie popularne jak np. Kowalski. :-) Pozdrawiam.
      • Gość: Ania cd Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 21.09.05, 00:19
        To jeszcze raz a propo Zdun to moja rodzina, mieszkaja tam nadal :-)
    • Gość: gosc Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.ias.bredband.telia.com 21.09.05, 10:21
      ja znam jedna mieszka w Malmo, Galas Alina maz Krzysztof,
      • Gość: Basia Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:52
        Znam taką osobę o tym nazwisku jest nauczycielka matematyki i jednoczesnie v-ce
        dyr.gimnazjum w Częstochowie
    • grazkax Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata 05.10.05, 22:16
      mialam kolezanke w podstawowce Jole Galas mieszkala na okeciu na ul
      tapicerskiej pozdrawiam
      • Gość: Piotr Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.isep.pw.edu.pl 11.10.05, 11:07
        A ja mialem kolezanke w Technikum Elektronicznym im. M.Kasprzaka Patrycje
        Galas,ale szkola sie skonczyla i kontakt sie urwal...Gdyby ktos znal ja to
        niech napisze na reterskp@ee.pw.edu.pl.Z gory dzieki
        • Gość: hrabiaa Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:26
          We Wrocławiu, na Sępolnie mieszka rodzina profeosra Galasa z AR we Wrocku
    • Gość: Teresa Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 09.11.05, 09:00
      Cześć ja tak się nazywam, mieszkam w Tychach woj śląskie
    • Gość: Maria Konowalczyk Re: GALAS-szukam ludzi z całego świata IP: *.icpnet.pl 19.02.14, 17:51
      Witam!
      Zauważyłam informację, że poszukiwane są osoby o nazwisku Galas. Obecnie nazywam się po mężu Konowalczyk (panieńskie nazwisko Galas). Pochodzę z Poznania a dokładniej ze Złotkowa (20 km od Poznania). Jeżeli Twoja rodzina pochodzi z tych okolic i masz ochotę wymienić się danymi genealogicznymi proszę o maila. Chętnie odpiszę. Może mamy wspólnych przodków
      Pozdrawiam
      Maria Konowalczyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka